reklama
malaYoo
Fanka BB :)
Trzeci ząbek! A u nas ciągle nic.
A ja obiady mam z głowy, bo jem w pracy i mężulo też. Ale za to można coś fajnego na kolacje wymyślić
Z tą pogodą to mam nadzieję, że ja co roku się mylą. Ja już zarezerwowałam pokoje w ośrodku wypoczynkowym w Stegnie. Od polskiego lata cudów nie oczekuje, ale byłoby miło, jakby jednak był ciepło. No, chociaż słonecznie...
A ja obiady mam z głowy, bo jem w pracy i mężulo też. Ale za to można coś fajnego na kolacje wymyślić
Z tą pogodą to mam nadzieję, że ja co roku się mylą. Ja już zarezerwowałam pokoje w ośrodku wypoczynkowym w Stegnie. Od polskiego lata cudów nie oczekuje, ale byłoby miło, jakby jednak był ciepło. No, chociaż słonecznie...
gaga
uzależniona
nie mnie nawet z tym latem nie wkur........... bo mnie chyba trafi !!!!!!!!
na ztwardzenie bardzo polecamśliwkę suszona gerbera, no i jak bibi mówi jabłko, kupsko na 100% Majka zatwardziła siętak parę dni temu marchewką
ja-anna-on my dajemy kaszkę ryżową nestle, jabłkowa bobovity, na bananowa było chyba uczulenie, innych nie dawałam, a mleczne to wogóle, ale chyba niedługo spróbuję dać mleczną, bo ponoć alergia małej to nie mlego
na ztwardzenie bardzo polecamśliwkę suszona gerbera, no i jak bibi mówi jabłko, kupsko na 100% Majka zatwardziła siętak parę dni temu marchewką
ja-anna-on my dajemy kaszkę ryżową nestle, jabłkowa bobovity, na bananowa było chyba uczulenie, innych nie dawałam, a mleczne to wogóle, ale chyba niedługo spróbuję dać mleczną, bo ponoć alergia małej to nie mlego
Mailen
Fanka BB :)
gaga o to chodzi że mały jadł sporo jabłka i wczoraj i dziś....może to przez to że mało pije, oprócz mojego mleczka, czasem soczek ale tylko i wyłącznie łyżeczką, bo z butelki mu nie podchodzi, tylko sie bawi smokiem od butelki gryzie go a nic nie ciagnie...a śliwek jeszcze nie probowałam ale chyba bede musiala, chociaz mam nadzieje ze na dzis juz spokoj
gaga
uzależniona
Mailen to poczekaj na reakcję u nas też po dwóch dniach wróciło wszystko do normy, a jak rąbnęła w pieluchę, to brakowało mi tych zatwardzeń ;D ;D ;D teraz nie przesadź z jabłkiem
a co do picia to Majka też tylko cyca, soczku jak wypije dziennie 40ml to wszystko
a co do picia to Majka też tylko cyca, soczku jak wypije dziennie 40ml to wszystko
Ż
żużaczek
Gość
uf koniec ciachów
Zapraszam na Sachera : ;D
wy sobie jedzcie a ja przeczytam co napisałyscie jak mnie nie było ;D
Zapraszam na Sachera : ;D
wy sobie jedzcie a ja przeczytam co napisałyscie jak mnie nie było ;D
reklama
Ż
żużaczek
Gość
gaga ;D ;D ;D ;D ;D ;D Kocham Cię!! Myslałam że się zerznę, bo mi ten napis Sacher za cholere nie wychodził. To wylałam czekolade na szklana stolnicę, poczekalam az wystygnie i nozem takie wiórki strugalam (trzeba nóz półkoliscie prowadzic to takie zakretasy wychodzą)
nonono.... 3 ząbek!!! Gratulacje!!
Witunia dzis cały dzien smutny był. tesciowa go bawila i tylko cały czas mnie pytała a co on taki smutny, a czemu taki cichy.... A on do mnie tęsknil, bo ja cały dzien w kuchni. jak tylko z męzem sie nim zajelismy to az piszczał z radosci. od razu dawny piszczonek smiejonek.
nonono.... 3 ząbek!!! Gratulacje!!
Witunia dzis cały dzien smutny był. tesciowa go bawila i tylko cały czas mnie pytała a co on taki smutny, a czemu taki cichy.... A on do mnie tęsknil, bo ja cały dzien w kuchni. jak tylko z męzem sie nim zajelismy to az piszczał z radosci. od razu dawny piszczonek smiejonek.