reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

ja też mam dzis smaka na spagetti, bo miałam robic wczoraj i wszystki produkty juz kupilam az wreszcie mi sie odechcialo, a dzis jak piatek, to chodzi za mna....zakazany owoc ciąle krązy mi na głową....lalalaa ::) :p :D

reklama
Trzeci ząbek! A u nas ciągle nic.
A ja obiady mam z głowy, bo jem w pracy i mężulo też. Ale za to można coś fajnego na kolacje wymyślić :)

Z tą pogodą to mam nadzieję, że ja co roku się mylą. Ja już zarezerwowałam pokoje w ośrodku wypoczynkowym w Stegnie. Od polskiego lata cudów nie oczekuje, ale byłoby miło, jakby jednak był ciepło. No, chociaż słonecznie...

nie mnie nawet z tym latem nie wkur........... bo mnie chyba trafi !!!!!!!!
na ztwardzenie bardzo polecamśliwkę suszona gerbera, no i jak bibi mówi jabłko, kupsko na 100% :) Majka zatwardziła siętak parę dni temu marchewką :)
ja-anna-on my dajemy kaszkę ryżową nestle, jabłkowa bobovity, na bananowa było chyba uczulenie, innych nie dawałam, a mleczne to wogóle, ale chyba niedługo spróbuję dać mleczną, bo ponoć alergia małej to nie mlego

gaga o to chodzi że mały jadł sporo jabłka i wczoraj i dziś....może to przez to że mało pije, oprócz mojego mleczka, czasem soczek ale tylko i wyłącznie łyżeczką, bo z butelki mu nie podchodzi, tylko sie bawi smokiem od butelki gryzie go a nic nie ciagnie...a śliwek jeszcze nie probowałam ale chyba bede musiala, chociaz mam nadzieje ze na dzis juz spokoj

Mailen to poczekaj na reakcję u nas też po dwóch dniach wróciło wszystko do normy, a jak rąbnęła w pieluchę, to brakowało mi tych zatwardzeń ;D ;D ;D teraz nie przesadź z jabłkiem :)
a co do picia to Majka też tylko cyca, soczku jak wypije dziennie 40ml to wszystko

uf koniec ciachów

Zapraszam na Sachera ::) ;D
dsc019994vz.jpg

wy sobie jedzcie a ja przeczytam co napisałyscie jak mnie nie było ;D

Ja na chwilkę, pakujemy się idziemy coś zjeść i do domku. Cieszę się że wracamy bo Marysia jest jakaś nieswoja. teraz też jęczy. Do wieczorka

o rzesz w mordę naśliniłam na podłogę !!!!!!!!!!!!!
jak zrobiłaś toto z czekolady takie łądne ??? oj chyba to ciacho zrobię, ja nigdy go tak nie dekorowałąm :)

reklama
gaga ;D ;D ;D ;D ;D ;D Kocham Cię!! Myslałam że się zerznę, bo mi ten napis Sacher za cholere nie wychodził. To wylałam czekolade na szklana stolnicę, poczekalam az wystygnie i nozem takie wiórki strugalam (trzeba nóz półkoliscie prowadzic to takie zakretasy wychodzą)

nonono.... 3 ząbek!!! Gratulacje!!

Witunia dzis cały dzien smutny był. tesciowa go bawila i tylko cały czas mnie pytała a co on taki smutny, a czemu taki cichy.... A on do mnie tęsknil, bo ja cały dzien w kuchni. jak tylko z męzem sie nim zajelismy to az piszczał z radosci. od razu dawny piszczonek smiejonek.

Do góry