reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

No ja jestem , wczoraj mój mąż mnie wywalił od kompa jak wrócił i już nawet nie mogłam powiedzieć Wam dobranoc , stwierdził kategorycznie ,że teraz jego kolej.
Anecik moje dziecię też jeszcze się nie raczkuje, a wogóle o tym nie myśli bo ma za cięzką cicie(wł) ;D ale za to mimo ,że jeszcze dobrze nie siedzi to już chce stawać na nogach duduś mały.
Goga z tym nazwiskiem to nie do końca tak jest.Bo teściówka wyszła drugi raz za mąż a tata Wojtka nie żyje.Żeby było śmieszniej ma męża Włocha i mieszka w Szwecji ;D
A ja tak z rana piję herbatę bo moja wątroba reaguje nadwrażliwością międzyżebrową na ranną kawę ;)

reklama
Melduje sie na poranna kafkę.
'Jak czytam o waszych maluszkach wędrowniczkach to zaczynam baranbim wzrokiem patrzyc na moejgo kluska. Lezy sobie na plecach i ma wszystko w de. Owszem, po tych masarzach baaardzo mu sie poprawiło. Zaczyna pupcie podciagac, rekoma wiatrakuje na brzuchu... itepeitede. Ale najlepiej mu na siedzaco. Wtedy gada do swoich sparpet i jest cool ;D
Dzis dzień 2 coachowego szleństwa. Musze dokonczyć sachera, tesciowa bedzie robic krem do jasnego tortu, czeka mnie jeszcze szarlotka i maga power. Musiałam zmodyfikowac menu ciastowe, bo Kalina tez na bezmlecznej ::)

a słowiczek sie wysłowiczył..... :(. Moze jakies problemy z netem? :( :(
słowiczku!!!!!!!!!

Sopot......ech.......uch.... słońce......buuuuuuu :mad: :mad: :mad: ;D ;D ;D

DLA WSZYSTKICH SIEDMIOMIESIĘCZNIAKÓW DUZO ZDRÓWKA I SŁONECZKA!!
obraz42dl.jpg

Witam z rana :):)

Znowu dzisiaj ladna pogoda chyba pojdziemy na dluzszy spacer:):)  

Pozdrawiam i Życzonak dla dzieci ktore ukonczyly pelne miesiaczki ):):):):)

Buziaki dla Ani , Ali i Michasi :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Żużaczku moja Julka też leży na plecach nie przejmuj się ,na brzuchu od razu robi przewrot na plecy, chyba trzyma sztamę z Twoim szkrabem ;)

Hellooo

Buziaczki dla świętujących dziś maluszków!!!!! :-* :-* :-*

Co do raczkowania to u mnie nic na to jeszcze nie wskazuje, zreszta o czym ja mówię, jak Olek nawet z pleckow na brzuszek sie nie przewraca i na odwrót, a jak mu się nieraz przypadkiem uda to jest w wielki szoku, wogóle zauważyłam że jest troszkę bojący, ale może to i dobrze, bo ostrożności nigdy za wiele ;D

Moja Zuzia tez jeszcze nie raczkuje ale z przewracaniem sie z plecow na brzuch i na odwrot to lubi najbardziej potrafi przeturlac si po calym pokoju :):) a do raczkowania sie juz przymierza staje na czworaka ale nie wie co dalej tylko pelza do tylu :):)

Buziaki dla świetujacych dzieciaczkow :):):)

reklama
Witoń tez chyba ze 2 razy sie dopiero przewrócił z brzuszka na plecy. Zazwyczaj parkuje nosem w koc i ryczy baranim głosem zanim ktos mu nie pomoze :laugh:

Zmykam dalej sie w ciastach nurzac.....

Do góry