reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
My też dziś po szczepieniu. Słuchajcie, Maras schudł!!! Pod koniec stycznia ważył 9400 g, dziś 9380. Powiedziała nasza lekarka, że może tracić na wadze, bo się dużo rusza. Puściliśmy go u niej na podłogę to się złapała za głowę i powiedziała, że on nie rusza się jak siedmiomiesięczniak, tylko jak starsze dziecko. I że jak tak dalej pójdzie, to za miesiąc będzie próbował chodzić!
Domicela, dobrze kombinujesz. Przy wpisywaniu dziecka do paszportu zdjęcie niepotrzebne. Tylko musisz im oddać swój paszport na te trzy albo cztery tygodnie.

No właśnie, paszport ważny 10 lat, ale nam mówili, że jak dziecko przestanie być podobne do siebie na zdjęciu, to trzeba wymienić. Nenar, mówili Ci też to?

ja dopiero teraz !!
u nas super pogoda była to rano wybyłysmy na spacer i Liwcior buzine w słoncu opalał  8) Potem umylam okna, zrobiłam obiad i kapanko a po kąpanku drugie kąpanko bo Liwcior niespodzianke zaserwował !!

Gotowe sobie obejrzałam  ;D  ;D

Pozdrowionka dla chorowitków !!!!!!!!!!

O Goga dzisiaj wcześniej :D a ja mam kompa dla siebie bo mąż pojechał do pracy po laptopa dla mojej kumpeli. Coś długo go nie ma.....hmmmm
Dziewczyny ale jak pójdę do szpitala to nie nadązę was czytać...
Nanar nad Adriatyk na tej samej wysokości co Rzym ale nazwa wyleciała mi z głowy .Mój teść jest Włochem a właściwie Rzymianinem oni mają fisia na tym punkcie...

o, widzę, że wszystkie nocne marki dziś wcześniej, nie tylko ja. Nenar, Justyna... Tylko Agaty brakuje. Agata, gdzie jesteś? Nad morzem jeszcze?

reklama
Do góry