reklama
anda55
Fanka BB :)
domicela u mnie też tłuszczyk po bokach, niestety
Arturek już fika po domu, więc jestem baaaardzo szczęśliwa. Teraz spełniam jego zachcianki smakowe, choć są w jego wydaniu bardzo skromne. Najchętniej to by jadł suchary i popijał wodą żywiec - mój tłuścioszek.
Zapisałam się dziś do fryzjerki na przyszły piątek na lekkie przedłużenie włosów , takich jak moje , tzn. czarne i kilka pasemek jasnych. Ciekawe, jak się będę z tym czuła.
Kiedy ten serial, o którym piszecie? Gotowe, czy jakoś tak???
Arturek już fika po domu, więc jestem baaaardzo szczęśliwa. Teraz spełniam jego zachcianki smakowe, choć są w jego wydaniu bardzo skromne. Najchętniej to by jadł suchary i popijał wodą żywiec - mój tłuścioszek.
Zapisałam się dziś do fryzjerki na przyszły piątek na lekkie przedłużenie włosów , takich jak moje , tzn. czarne i kilka pasemek jasnych. Ciekawe, jak się będę z tym czuła.
Kiedy ten serial, o którym piszecie? Gotowe, czy jakoś tak???
arabella
Mamy październikowe 2007
Ja byłam dzisiaj u fryzjera. Musiałam trochę kolor poprawić, bo odrosty. Bleee. Już się spakowałam, tzn. wózek i jedną torbę do samomchodu, bo jutro jade do rodziów na weekend. W sobotę mam zajęcia, mężuś też cały weekend pracuje więc wrócimy dopiero w niedzielę popołudniu albo w poniedziałek Na szczęście mam tam komputer i BB ;D ;D
reklama