reklama
Ż
żużaczek
Gość
a ja p...sze aerobiki, diety i inne pizdrygi. mój mezul moze sie bezkarnie obrzerac czym tylko chce a ja mam sie odchudzac jak jakas' ^&%$*&$*&#&%^&%(&(^
Ż
żużaczek
Gość
najwyzej będe miała gruba dupę i szlag h.... w......r......buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Ten swiat jest szowinistyczni swinsko sexistowski
Ten swiat jest szowinistyczni swinsko sexistowski
Ż
żużaczek
Gość
ulzyło trochę.... :
U mnie najgorszy jest brzuch taki rozciągnięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęty i rozstępy
Muszę jakoś wyglądać do czerwca bo właśnie się dowiedziałam że jedziemy do Włoch na 2 ostatnie tygodnie czerwca, cieszę się bo Julka będzie miała bardzo dużą piaskownicę.
Muszę jakoś wyglądać do czerwca bo właśnie się dowiedziałam że jedziemy do Włoch na 2 ostatnie tygodnie czerwca, cieszę się bo Julka będzie miała bardzo dużą piaskownicę.
Ż
żużaczek
Gość
ja się czuje okropnie, w lustro nie chce m sie patrzeć... ale jak poklne, to sumienie na pare godzin uspokoję
reklama
gaga,domicela ,żuzaczku ja tez juz mam dosc swego brzuchola taki obwisly a skory nad pepuniem tyle ze na sakiewke by starczyło :laugh: :laugh: o rozstepach juz nie wspomne.Gaga moze poswiadczyc bo widziala.
Ale przeciez na tym swiat sie nie konczy...
Dziewczyny wiecej optymizmu !!!!!!!!!!!!!
Ale przeciez na tym swiat sie nie konczy...
Dziewczyny wiecej optymizmu !!!!!!!!!!!!!