No widzisz masz dobra wiadomość a wagą Majki się ie przejmuj bo skoro Ty jesteś szczupła to ona pewnie ma to po Tobie. Ja się przejmowałam wagą Julki do pewnego momentu . Jak zaczęłam dokarmiac Bebilonem i zupkami to się trochę otłuściła i już teraz się zastanawiam coby nie przesadzić w drugą stronę
reklama
Cześc Dziewczyny.
No to choróbska zaczęły się na dobre, teraz my jesteśmy chore Ania wstała dzisiaj o 5 ze strasznym kaszlem ale przeszło jej potem, a o 8 rano miała 38,4 goraczki, dałam jej czopek i zeszło na 37,5, ajuz o 12 było znowu 38,3 i wyladowalismy u lekarza. I mamy antybiotyk, bo garło czerowne, aponiewaz ten kaszel jest od dluzeszego czasu, to lekarka rozlozyla reca i powiedziala, ze nie wie co innego dac no i mamy antybiotyk.
Żużaczku, ja tez chce kawałek tortu.
Nenar, ja te testy robiła w Lublinie, więc do nas masz jeszcze dalej. Ale przypuszczam, że w Poznaniu czy Szczecinie tez robią.
No to choróbska zaczęły się na dobre, teraz my jesteśmy chore Ania wstała dzisiaj o 5 ze strasznym kaszlem ale przeszło jej potem, a o 8 rano miała 38,4 goraczki, dałam jej czopek i zeszło na 37,5, ajuz o 12 było znowu 38,3 i wyladowalismy u lekarza. I mamy antybiotyk, bo garło czerowne, aponiewaz ten kaszel jest od dluzeszego czasu, to lekarka rozlozyla reca i powiedziala, ze nie wie co innego dac no i mamy antybiotyk.
Żużaczku, ja tez chce kawałek tortu.
Nenar, ja te testy robiła w Lublinie, więc do nas masz jeszcze dalej. Ale przypuszczam, że w Poznaniu czy Szczecinie tez robią.
Ż
żużaczek
Gość
WIEŚCI Z FRONTU:
Sacher siedzi w piekarniku. Ciacho na surpwo pyyyycha. jak wyjdzie gniot, to łyzka je zjemy ;D ;D
Sacher siedzi w piekarniku. Ciacho na surpwo pyyyycha. jak wyjdzie gniot, to łyzka je zjemy ;D ;D
Ż
żużaczek
Gość
wiesci z frontu:
ciacho wyrosło pieknie. Upieczone, studzi się. ;D Zobaczymy po przekrojeniu jak w srodku wyglada.
ciacho wyrosło pieknie. Upieczone, studzi się. ;D Zobaczymy po przekrojeniu jak w srodku wyglada.
Ż
żużaczek
Gość
a to jest torcik po wyjęciu. Teraz zostało tylko przełozyć go komfitura morelowa i polac polewą :
reklama
Ż
żużaczek
Gość
gaga przepis jutro... bo dzis mam jeszcze jasny torcik do upieczenia. a co do sahera to pieronsko pracochlonny i w połowie myslałam ze pi...ne miską o glebę.