reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

No widzisz masz dobra wiadomość a wagą Majki się ie przejmuj bo skoro Ty jesteś szczupła to ona pewnie ma to po Tobie. Ja się przejmowałam wagą Julki do pewnego momentu . Jak zaczęłam dokarmiac Bebilonem i zupkami to się trochę otłuściła i już teraz się zastanawiam coby nie przesadzić w drugą stronę :)

reklama
Cześc Dziewczyny.

No to choróbska zaczęły się na dobre, teraz my jesteśmy chore:( Ania wstała dzisiaj o 5 ze strasznym kaszlem ale przeszło jej potem, a o 8 rano miała 38,4 goraczki, dałam jej czopek i zeszło na 37,5, ajuz o 12 było znowu 38,3 i wyladowalismy u lekarza. I mamy antybiotyk, bo garło czerowne, aponiewaz ten kaszel jest od dluzeszego czasu, to lekarka rozlozyla reca i powiedziala, ze nie wie co innego dac no i mamy antybiotyk.

Żużaczku, ja tez chce kawałek tortu.

Nenar, ja te testy robiła w Lublinie, więc do nas masz jeszcze dalej. Ale przypuszczam, że w Poznaniu czy Szczecinie tez robią.

WIEŚCI Z FRONTU:
Sacher siedzi w piekarniku. Ciacho na surpwo pyyyycha. jak wyjdzie gniot, to łyzka je zjemy ;D ;D

gniota wyślij do mnie też :)
coś mam smaki na słodkości, może też coś upiekę ::) ale jakoś mi się nie chcę, doszły książeczki i się zaczytuje, małą kima więc mam chwilkę, idę czytać

wiesci z frontu:
ciacho wyrosło pieknie. Upieczone, studzi się. ;D Zobaczymy po przekrojeniu jak w srodku wyglada.

a to jest torcik po wyjęciu. Teraz zostało tylko przełozyć go komfitura morelowa i polac polewą ::)
dsc019980th.jpg

reklama
gaga przepis jutro... bo dzis mam jeszcze jasny torcik do upieczenia. a co do sahera to pieronsko pracochlonny i w połowie myslałam ze pi...ne miską o glebę.

Do góry