reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Gaga, rzeczywiście na jedynce msza. Przegięli. Msze można przecież transmitować w TV regionalnej. A może na jedynce nadaje już TV Trwam ;)
A ja miałam @ w grudniu i cisza. Ale biorę tabletki, więc może tak być. Przynajmniej ja trzymam się tej wersji ;D
No, to się zęby "posypały" na naszym forum. U nas jeszcze nie widać.

reklama
bibi Majka tez sobie radzi, tylko ja panikara ;D ale dzięki temu gryzieniu nie jest wszystko upaprane :) a przedtem to była masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystko dookoła było brudne, a doczyścić rączki i buźkę no koszmar, niech już lepiej gryzie :)
jutro daję Majeczce królika z ziemniaczkiem, jak załapie to chyba będe jej gotować mięsko i miesać ze słoiczkami, no zobaczymy jeszcze co lekarz powie o tej wysypce, mam nadzieję że to nic strasznego

gaga miesko krola najlepsze nawet na alergie!!!wiem bo julie po cielecinie wysypywalo a po krolu nic a nic.Bartus miesko z kroli je odkad skonczy l5m-c i nic mu nie jest a tez sucha skora i w zgieciu stupek sie luszczy(takie alergiczne zmiany)

hehe mój luby sie na mnie obraził :)
dzwonił mój były ukochany :) nasz kumpel obecnie i wpadnie zaraz przyjechał własnie z Irlandii (bibi może pamiętasz ze szpitala taki blondyn, co to myślałaś że jakis nienormalny bo siedział i sie patrzył na mnie jak spałam), no i a pod prysznic, przebierańsko, a mój mąż tylko patrzy i patrzy, a potem stwierdził - wiesz co świnia jesteś !!!!
a ja spragniona odwiedzin, zapuszczona jak stara baba :) no musiałam te dresy zrzucić i włoś ułożyć jako tako :) no i czekam, a mężusia musze udobruchac hihihi

a co do królika to fakt nie powinien uczulać, ale jakos nie wiem czy będe umiałą sama zrobic tego królika, ja miałam kiedyś króliczka i jak sobie pomyśle że mam mieśo kroić to jakoś mi tak dziwnie, nie to co kuraki głuptaki czy świniochy brudsy, wściekłych król nie jemy ;)

gaga hihi... jako pierwszy po porodzie odwiedził mnie kumpel który sie we mnie podkoe od zarania dziejów... wygoniłam go na pepkówkę ;D

a co do mięsa cielęcego. Wsztsrkie dzieci które sa uczulone na mleko nie powinny jesc cielęciny.

Hania po kroliczku Hippa z ziemniakiem miala odruchy wymiotne, nie wiem czemu, jeszcze raz zrobie podejscie to zobaczymy, w sumie juz troche czasu minelo to moze i jej sie cos zmienilo. I musze jej mniej marchwi dawac bo nos ma zolty jak 150 i lekarka powiedziala ze za duzo marchwi :p

a jakies inne probowalas z krolikiem czy juz sama gotujesz? Bo nie wiemczy krolik wogole bee czy tylko ten Hippowy ???

reklama
My po testach. Nie jest tak źle, tak mi się bynajmniej wydaje. Testy były bezbolesne bo były robione metody akupunktury. Nie jestem w 100% przekonana co do tych testów, ale robił je lekarz alergolog, który przyjmuje w szpitalu wojewodzkim. Ale potwierdziły się moje przypuszczenia i czesc alergii ktore sama znalazłam u Ani.

Do góry