reklama
Mailen
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!!!!
Załapie się jeszcze na kawkę....taką popołudniową?????
Olek ostatnio wstaje coraz wcześniej, a wcale wcześniej się nie kładzie kiedyś wstawalismy 8.30-9.00 a dziś podbudka już o 7.00, a poszedł spać o 22.00. Leżał ze mną jak się obudził i ja udałam ze śpie a on mnieszczypał i klepał i zaczepiał zebym wstawala. A moze to wczesniejsze wstawanie też jest od tego że coraz wczesniej robi się widno....
Załapie się jeszcze na kawkę....taką popołudniową?????
Olek ostatnio wstaje coraz wcześniej, a wcale wcześniej się nie kładzie kiedyś wstawalismy 8.30-9.00 a dziś podbudka już o 7.00, a poszedł spać o 22.00. Leżał ze mną jak się obudził i ja udałam ze śpie a on mnieszczypał i klepał i zaczepiał zebym wstawala. A moze to wczesniejsze wstawanie też jest od tego że coraz wczesniej robi się widno....
gagano no co do ciuszkow to tez musze sie wybrac,fajne mozna wyczaic a przede wszystkim tanie!
my na spacerku tylko chwilunie bo wiatrzycho straszne brr..
żużaczku czyzbys dola miala?nie martw sie tak wszystko wroci napewno do normy a ztego co widze naprawde nie jest zle a wrecz powiem ze dobrze
justyna,goga ja tez chce wiosny wiosny a ze zachlannajestem to odrazu lata
my na spacerku tylko chwilunie bo wiatrzycho straszne brr..
żużaczku czyzbys dola miala?nie martw sie tak wszystko wroci napewno do normy a ztego co widze naprawde nie jest zle a wrecz powiem ze dobrze
justyna,goga ja tez chce wiosny wiosny a ze zachlannajestem to odrazu lata
anda55
Fanka BB :)
O kochane jesteście dziewczyny. Dziś z Arturkiem chyba lepiej, tzn. dużo lepiej. W czoraj wystraszył nas nie na żarty. Majaczył, ledwo mogliśmy mu koszulkę przebrać, tak go długo ta gorączka trzymała. A on mówił- nie jestem zmęczony, nie jestem śpiący, ale mówiąc to miał oczy zamknięte, bo taki był padnięty. Wstawałam do niego co godzinę, był w nocy dosłownie lodowaty. Już myślałam, że dziś do pracy nie pójdę, ale rano dałam mu pić i przyszła moja mama, więc opieka super, no i ok.9 już przez telefon rozmawiałam z Arturkiem , a teraz jestem w domu i dałam mu ziemniaki z masłem. Dobre i to, i wcina i żartujemy sobie. Jejku, nie chcę, żeby wczorajszy wieczór się kiedykolwiek powtórzył. Okropnie się bałam o swoje dziecko.
Ż
żużaczek
Gość
anda ale chyba nie mozna tego tak zostawic. W końcu, z tego co pisalaś, to nie wiadomo co mu jest. Mysle, ze powinien go dokladnie zbadac jakis specjalista i trzeba by mu porobic wyniki. Ja miałam sama ze soba taka historie i okazała się, że to ostry atak lambii. lekarze mysleli, ze to zatrucie jadem kiełbasianym.
No na szczęście te choroby kiedyś się kończą
I wiadomość z ostatniej chwili Julka ma pierwszego zęba właśnie się dowiedziaalm podczas obiadku bo wypukałam go łyżeczką a później jeszcze sprawdziłam paluchem.My tez siedzimy w domu ja nie mam siły przez tę@ a w ogóle to znowu pruszy śnieg.
I wiadomość z ostatniej chwili Julka ma pierwszego zęba właśnie się dowiedziaalm podczas obiadku bo wypukałam go łyżeczką a później jeszcze sprawdziłam paluchem.My tez siedzimy w domu ja nie mam siły przez tę@ a w ogóle to znowu pruszy śnieg.
gaga
uzależniona
no do nas ta paskudna pogoda dotarła, a tak było pięknie buuuuuuuuuuuuuuuuuu dobrze że spacerek udało nam się zaliczyć
bibi ja na ciuchach ostatnio szaleję wolę małej kupic kilka na ciuchach niż jeden nowy, tym bardziej że koło nas jest sklep z super ciuszkami, dzis kupiłam takie na lato bardziej, ale śliczne sa
anda buziaki dla Arturka, ale przebadaj go, dr zuzaczek jak zawsze ma rację czort wie co to było
bibi ja na ciuchach ostatnio szaleję wolę małej kupic kilka na ciuchach niż jeden nowy, tym bardziej że koło nas jest sklep z super ciuszkami, dzis kupiłam takie na lato bardziej, ale śliczne sa
anda buziaki dla Arturka, ale przebadaj go, dr zuzaczek jak zawsze ma rację czort wie co to było
Ż
żużaczek
Gość
domicela gratulacje zębistaka!
Dziewczyny co do zamknięcia watku ze zdjęciami. Jesli chcemy go zamknąc to bedzie musiał byc przeniesiony do innego działu. Chyba album czy cos takiego. Tam sa własnie "ukryte" zdjęcia. To co robimy? Moderator ma juz listę i czeka na nasza decyzje.
Dziewczyny co do zamknięcia watku ze zdjęciami. Jesli chcemy go zamknąc to bedzie musiał byc przeniesiony do innego działu. Chyba album czy cos takiego. Tam sa własnie "ukryte" zdjęcia. To co robimy? Moderator ma juz listę i czeka na nasza decyzje.
reklama