reklama
anda55
Fanka BB :)
Co do badań Arturkowych to niedawno miał robioną morfologię i mocz i wszystko wyszło w granicach normy. Powiedziano mi , że zdrów jak koń. Nie wiem właściwie jakie inne badabia mogłabym mu zrobić. Teraz mu mierzyłam i ma 37,1 więc to już chyba koniec tego koszmaru. Dziś rozmawiałam ze znajomą i jej synek miał jak to stwierdziła"od niedzieli do niedzieli" taką gorączkę i czary homeopatyczne niestety na niego nie podziałały i po antybiotyku mu zeszło. Za nami już 5 zastrzyk. Nie chcę się jeszcze za bardzo cieszyć. Zobaczymy, jak będzie wieczorem.
A ja teraz zapodałam sobie kawkę, bo malutką tatko ululał i mam chwilę dla siebie.
Jestem za zablokowaniem zdjęć naszych dzieci.
Właśnie przyszła przesyłka z wpfoto. Jak zwykle nie mam zastrzeżeń.
Przyszła też @ i wraz z nią ból podbrzusza i jak zwykle ból prawej nogi, chyba od nacięcia mi promieniuje. Łyknęłam pierwszą tabletkę anty, zobaczymy, jak się będę po nich czuła.
A ja teraz zapodałam sobie kawkę, bo malutką tatko ululał i mam chwilę dla siebie.
Jestem za zablokowaniem zdjęć naszych dzieci.
Właśnie przyszła przesyłka z wpfoto. Jak zwykle nie mam zastrzeżeń.
Przyszła też @ i wraz z nią ból podbrzusza i jak zwykle ból prawej nogi, chyba od nacięcia mi promieniuje. Łyknęłam pierwszą tabletkę anty, zobaczymy, jak się będę po nich czuła.
anda55
Fanka BB :)
Wkurzają mnie te chrupki, bo do jednej chrupki zużywam pełno mokrych chusteczek, wszystko w koło ulepione, a potem zasycha.
Oliwka ssie ;D chrupaczka, ale też jej nie zostawiam z tym sam na sam.
Cholera jakaś awaria na allegro, a tak chciałam sobie coś upolować.
Oliwka ssie ;D chrupaczka, ale też jej nie zostawiam z tym sam na sam.
Cholera jakaś awaria na allegro, a tak chciałam sobie coś upolować.
anda mam nadzieje ze Arturkowi przejdzie i dzis bedziesz miala noc spokojna
domicela gratuluje zabka i oby z reszta nie bylo klopotow.
u nas narazie jeszcze nie wyzniete ale szczeneczka zapuchnieta.
gaga jak ja bym chciala zeby moj sie turlal ale u nas to juz przeszlo smyk siedzi ito tez juz mu nie pasuje, rwie sie do chodzenia a najlepiej by bylo zeby caly czas stal-to mu odpowiada
chodak tez przydatna rzecz!
domicela gratuluje zabka i oby z reszta nie bylo klopotow.
u nas narazie jeszcze nie wyzniete ale szczeneczka zapuchnieta.
gaga jak ja bym chciala zeby moj sie turlal ale u nas to juz przeszlo smyk siedzi ito tez juz mu nie pasuje, rwie sie do chodzenia a najlepiej by bylo zeby caly czas stal-to mu odpowiada
chodak tez przydatna rzecz!
reklama
Anda u nas tez awaria allegro a mam wystawiona aukcje - cholerka
jesli chodzi o chrupy to ja juz daje i zostawiam go sam na sam, ale najlepsze sa FLIPSY one sie rozpuszczaja a nie przyklejaja.Daje tez biszkopty sa super bo tak nie kleja wszystkiego jak chrupy.
gaga moj tez ugryza, ale zdolna bestia i sobie radzi nawet z duzymi kawalkami
jesli chodzi o chrupy to ja juz daje i zostawiam go sam na sam, ale najlepsze sa FLIPSY one sie rozpuszczaja a nie przyklejaja.Daje tez biszkopty sa super bo tak nie kleja wszystkiego jak chrupy.
gaga moj tez ugryza, ale zdolna bestia i sobie radzi nawet z duzymi kawalkami