reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

BLOKOWAĆ BLOKOWAĆ !!!!!!

Właśnie wróciliśmy ze szczepienia Olek waży 7700g. A następna szczepionka za pół roku jak mały skończy roczek.

reklama
Co do badań Arturkowych to niedawno miał robioną morfologię i mocz i wszystko wyszło w granicach normy. Powiedziano mi , że zdrów jak koń. Nie wiem właściwie jakie inne badabia mogłabym mu zrobić. Teraz mu mierzyłam i ma 37,1 więc to już chyba koniec tego koszmaru. Dziś rozmawiałam ze znajomą i jej synek miał jak to stwierdziła"od niedzieli do niedzieli" taką gorączkę i czary homeopatyczne niestety na niego nie podziałały i po antybiotyku mu zeszło. Za nami już 5 zastrzyk. Nie chcę się jeszcze za bardzo cieszyć. Zobaczymy, jak będzie wieczorem. :)

A ja teraz zapodałam sobie kawkę, bo malutką tatko ululał i mam chwilę dla siebie.
Jestem za zablokowaniem zdjęć naszych dzieci.
Właśnie przyszła przesyłka z wpfoto. Jak zwykle nie mam zastrzeżeń.
:D
Przyszła też @ i wraz z nią ból podbrzusza i jak zwykle ból prawej nogi, chyba od nacięcia mi promieniuje. Łyknęłam pierwszą tabletkę anty, zobaczymy, jak się będę po nich czuła.

witam ja tylko na chwile
gaga gratulujemy "mamy"
domicela gratulujemy zabka
wg mnie zablokowac i bobasy i fotowspomnienia
pa, spadam Hanie karmic moze wieczorkiem cos da rade napisac

kurcze przeczytałam dwa posty a Majka zdążyła się przeturlać od ściany do prawie drugiej ściany ;D turlaczek mały :)
teraz wcina rybki z maty ;)

ej normalnie rydzyk chyba telewizje opanował, zamiast Klanu msza idzie, no paranoja przecież, bez jaj !!!!!!!!!!!!!
pozostały mi tylko rozmowy w toku do obejrzenia ;D ;D ;D

a tak wogóle to jak wasze maluchy jedzą chrupki ??? Majka zaczęła je gryźć nie ssać, dziamgać tylko normalnie gryźć, więc siedze przy niej i czekam aż zje całego coby sę nie zakrztusiła

Wkurzają mnie te chrupki, bo do jednej chrupki zużywam pełno mokrych chusteczek, wszystko w koło ulepione, a potem zasycha.
Oliwka ssie ;D chrupaczka, ale też jej nie zostawiam z tym sam na sam.
Cholera jakaś awaria na allegro, a tak chciałam sobie coś upolować. :mad:

anda mam nadzieje ze Arturkowi przejdzie i dzis bedziesz miala noc spokojna
domicela gratuluje zabka i oby z reszta nie bylo klopotow.
u nas narazie jeszcze nie wyzniete ale szczeneczka zapuchnieta.
gaga jak ja bym chciala zeby moj sie turlal ale u nas to juz przeszlo smyk siedzi ito tez juz mu nie pasuje, rwie sie do chodzenia a najlepiej by bylo zeby caly czas stal-to mu odpowiada
chodak tez przydatna rzecz!

reklama
Anda u nas tez awaria allegro a mam wystawiona aukcje - cholerka
jesli chodzi o chrupy to ja juz daje i zostawiam go sam na sam, ale najlepsze sa FLIPSY one sie rozpuszczaja a nie przyklejaja.Daje tez biszkopty sa super bo tak nie kleja wszystkiego jak chrupy.
gaga moj tez ugryza, ale zdolna bestia i sobie radzi nawet z duzymi kawalkami

Do góry