reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Uczulona jest na: soje, gluten, pomidory, fasolke ( czyli zielony groszek, a to było w tej wczorajszej zupce) , truskawki, poziomki, banana, winogrono, na plesn, białko jaja, roztocza i wszelkiego rodzaju kurz domowy, pierze ( poduszki moge sobie wyrzucic) i histamine. Wiec nie jest tak źle. Aczkolwiek mam wykaz w czym jest histamina i troche duzo tego. A ulewania któr mamy tez moga byc z alergii.
o to tyle teraz czekam na wynik gronkowca i ide do naszej pani doktor

reklama
marta uczulenia rzeczywiście nie najgorsze, nie wiem jak z histaminą, najbardziej upierdliwe jest chyba na roztocza (sama posiadam) szczególnie w mieście, bo kurzu jest straaaaaaasznie dużo, a pokarmy z doświadczenia wiem że mija, uszy do góry będzie dobrze :)
u nas po odwiedzinkach, miło było piffko poszło, tylko krótko, no ale jak się przyjeżdża raz na rok na tydzień, no to grafik napięty, no i jednak mój były czyta mi w myślach, kilka dni temu oglądałąm dla małej piżamki na alegro earl days, no i on jej je kupił :) co prawda jego dziewczyna wybierała ale te co ja bym wybrałą :) ale śliczne sa takie słodziarskie :)

atol moja tesciowa chyba pogrom króliczy w Bielsku zrobila, bo mam cała zamrażarke "króliczyzny" i sama gotuje. Fakt z tym żółtym noskiem. Witon tez takiego dostał i mu marchew ograniczam.

O boże Marta mnie się wydaje ,że sporo tego... Ale pewnie dlatego ,że nie mam do czynienia z alergią chociaż właściwie ta pieprzona skaza białkowa to też alergia. I co Ania jest uczulona a Ala nie?
Ja daję od kilku dni warzywa a królikiem albo z indykiem z Bobovity i Julka lubi.Nawet bardzo. Ale fakt smak królika jest specyficzny.Gdzie można kupić mięso z królika bo ja w sklepie nigdy nie widziałam.

no to musze bobovite sprobowac, a ja krolika w sklepie tez niewidzialam, chyba ze ze zwierzatkkami ;)
dobra kobitki ide sobie, maz z pracy wraca to musze z nim pogadac po calym dniu niewidzenia
dobrej nocki

A ja będę oglądać komedię na polsacie o 21:15. Oglądałam ją już dawno chyba ze 3lata temu w Szwecji z nudów i początek był taki cukierkowy o takich Barbi ale jak się rozkręciła to po prostu czasami płakałam ze śmiechu. Polecam na poprawę humoru ;D ;D ;D

hej !!!
Gratulacje ząbka !!!!!!!

Liwia tez gryzie chrupka, ale i tak papra nim wszystko do okoła ! Biszkoptów nie daje bo z tego co lekarka mi powiedziała to jest za mała !

Kurde zrobiłam dzis jej zupke sama i znowu mnie wyśmiała :( wiec sie wkurzyłam i zaopatrzyłam sie dzis w słoiczki i nie mam zamiaru na dzien dzisiejszy tej kozie nic gotować !!

Zdrówka dla Arturka !!!!!!!!

w "nagrodę" za to wybrzydzanie przy jedzeniu kupiliśmy dzis huśtawke z tako z deseczką, bardzo sie mojej kosmitce podoba !!!!

a i dzis od mężusia dostałam wiosny trochę, takie śliczne żonkile w doniczce !!! zaraz mam lepszy humor !!!

gaga pozdrow blondyna .ale sie usmialam jak sobie przypomnialam :laugh: :laugh: :laugh:malo co z krzesla nie spadlam :laugh: :laugh: :laugh:jeszcze nie moge sie uspokoic na samo wspomnienie jak zaczelam czytac odrazu wiedzialam o kogo chodzi.
oj zeby twoj luby to widzial jak on na ciebie wtedy....
jak psychopata
atol te zupki zhippa-obrzydlistwo ja sama gotuje krole mam od mojej mamusi ona je specjalnie dla naszych dzieci hoduje.
domicela mozna króla mrozonego kupic w miesnych tylko trzeba pytac,czasem sa w marketach-tez mrozone

reklama
marta musisz byc dzielna , alergie nieraz mijaja jak dziecko skonczy roczek.
Na dzis juz zmykam bo nocka zapow iada sie nietega znow zeby

Do góry