reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Bibi, ja juz im nie dawałam bakusiów ze dwa tygodnie. Tak jak napisałam, bakusie daje czasami, raz na tydzien czasami jeszcze rzadziej, więc to nie od Bakusiów.

reklama
marta przypomnialo mi sie ze Julcie wysypywalo po pietce z chleba.Jesli dajesz ( nie wiem )to moze byc po tym.
Ach te alergie....
ja tez amykam bo robota czeka i spacerek

No żeby to jasna cholera wzięła
Wczoraj jeszcze byłam ciekawa kiedy @ no i dzisiaj mam odpowiedź.Ale jestem zła. Ale szpital się odwlekł tylko,że na krótko. Co się odwlecze to nie uciecze.Idę we wtorek.A wczoraj mężowi pisalam PROCEDURĘ OBSŁUGI JULKI ;D ;D ;D specjalnie wziął urlop na dzisiaj żeby się ni ą zająć cały czas a jak się dowiedział ,że mam@ i nie idę do szpitala to poszedł spać . Co za łoś.
A unas sypie śnieg tak jakby ktoś rozdarł poduszkę .
Anda co u synka? Wczoraj mój mąż czytał twojego posta i stwierdził ,że jakby miał taką sytuację to przy takiej gorączce by jechał do szpitala.

ja na polko  ;) nie idę bo zawierucha śniegiem ze hej i pizga okrutnie  :mad: kurcze jak kiszone ogóry - byle do wiosny podobno juz za 10 dni  :)
wczoraj jak mi dowalili 30 portretami do retuszu to siedziałam cały dzien z przerwą na spacer, wieczorem Was poczytałam ale oczy mi wysiadły i juz nic nie napisałam !!!

hmmm kawke pije sama ??? mam cały dzbanuszek !!!

nie sama bo Bibi i Marta są - pijecie czy juz po ??

oooo i Domicela
dacie mi wysłać posta czy nie :laugh:

kurde kupsztal wzywa nic marsz do łazienki a kawka musi poczekać

Bibi, nie dawał jej chleba wogóle.

Domicela, Ci nasi faceci:( Czasami szkoda słów. Ja swojego wczoraj zagoniłam do kąpania, żeby sam kąpał, ale się uśmiałam. Ja to wszytsko już ja maszyna, a on jak zaczął Ali zakładać body, to myślałam, że padne. Ale dziewczynki były zadowolone i patrzyły dlaczego Tatuś je ubiera a Mama stoi z boku:)

Justyna, ja kawki wogóle nie pijam, ale herbatki się z Tobą bardzo chętnie napiję:)

Ja własnie kupsko oporządziłam przed chwila.

A u nas niby ładnie, ale tylko przez okno, bo straszny wiatr wieje. I też siedzimy w domu.
A jeżeli wiosna za 10 dni to super :)

Marta pamiętałam ze nie pijesz kawki i juz naparzyłam herbatki ;D

Domicela to od Was do nas zalatuje z tej poduszki !!!!!! :mad:

A mój mezuś jak mi odwalił wczoraj kolacje to az mi szczeka opadła, sam wymyślił i do tego jeszcze herbatke z żurawiny zaparzył i wszystko mi przyniósl a po tem wyniósł ;D

JESTEM GRUBA I BRZYDKA​
garf00145zz.gif
NORMALNIE WSZYSTKIE LUSTRA DO GAZU!!!!​
garfielddzikismiech3qz6kr.gif

W DZISIEJSZEJ WYBORCZEJ JEST PLYTKA Z ROZLICZANIEM PIT-ÓW

Zamówilam przecudne wzory do wyszywania takie króliczkowo-misiowe.

reklama
żużaczku na tym zdjeciu to calkiem calkiem wyszlas.Ciekawe co by sie stalo jakby myszki brzuszek upuscily???
ale chyba nie jest tak zle skoro5 myszek dalo rade go podniesc...

Do góry