reklama
No żeby to jasna cholera wzięła
Wczoraj jeszcze byłam ciekawa kiedy @ no i dzisiaj mam odpowiedź.Ale jestem zła. Ale szpital się odwlekł tylko,że na krótko. Co się odwlecze to nie uciecze.Idę we wtorek.A wczoraj mężowi pisalam PROCEDURĘ OBSŁUGI JULKI ;D ;D ;D specjalnie wziął urlop na dzisiaj żeby się ni ą zająć cały czas a jak się dowiedział ,że mam@ i nie idę do szpitala to poszedł spać . Co za łoś.
A unas sypie śnieg tak jakby ktoś rozdarł poduszkę .
Anda co u synka? Wczoraj mój mąż czytał twojego posta i stwierdził ,że jakby miał taką sytuację to przy takiej gorączce by jechał do szpitala.
Wczoraj jeszcze byłam ciekawa kiedy @ no i dzisiaj mam odpowiedź.Ale jestem zła. Ale szpital się odwlekł tylko,że na krótko. Co się odwlecze to nie uciecze.Idę we wtorek.A wczoraj mężowi pisalam PROCEDURĘ OBSŁUGI JULKI ;D ;D ;D specjalnie wziął urlop na dzisiaj żeby się ni ą zająć cały czas a jak się dowiedział ,że mam@ i nie idę do szpitala to poszedł spać . Co za łoś.
A unas sypie śnieg tak jakby ktoś rozdarł poduszkę .
Anda co u synka? Wczoraj mój mąż czytał twojego posta i stwierdził ,że jakby miał taką sytuację to przy takiej gorączce by jechał do szpitala.
justyna
Fanka BB :)
ja na polko nie idę bo zawierucha śniegiem ze hej i pizga okrutnie kurcze jak kiszone ogóry - byle do wiosny podobno juz za 10 dni
wczoraj jak mi dowalili 30 portretami do retuszu to siedziałam cały dzien z przerwą na spacer, wieczorem Was poczytałam ale oczy mi wysiadły i juz nic nie napisałam !!!
hmmm kawke pije sama ??? mam cały dzbanuszek !!!
nie sama bo Bibi i Marta są - pijecie czy juz po ??
oooo i Domicela
dacie mi wysłać posta czy nie :laugh:
kurde kupsztal wzywa nic marsz do łazienki a kawka musi poczekać
wczoraj jak mi dowalili 30 portretami do retuszu to siedziałam cały dzien z przerwą na spacer, wieczorem Was poczytałam ale oczy mi wysiadły i juz nic nie napisałam !!!
hmmm kawke pije sama ??? mam cały dzbanuszek !!!
nie sama bo Bibi i Marta są - pijecie czy juz po ??
oooo i Domicela
dacie mi wysłać posta czy nie :laugh:
kurde kupsztal wzywa nic marsz do łazienki a kawka musi poczekać
Bibi, nie dawał jej chleba wogóle.
Domicela, Ci nasi faceci Czasami szkoda słów. Ja swojego wczoraj zagoniłam do kąpania, żeby sam kąpał, ale się uśmiałam. Ja to wszytsko już ja maszyna, a on jak zaczął Ali zakładać body, to myślałam, że padne. Ale dziewczynki były zadowolone i patrzyły dlaczego Tatuś je ubiera a Mama stoi z boku
Domicela, Ci nasi faceci Czasami szkoda słów. Ja swojego wczoraj zagoniłam do kąpania, żeby sam kąpał, ale się uśmiałam. Ja to wszytsko już ja maszyna, a on jak zaczął Ali zakładać body, to myślałam, że padne. Ale dziewczynki były zadowolone i patrzyły dlaczego Tatuś je ubiera a Mama stoi z boku
Justyna, ja kawki wogóle nie pijam, ale herbatki się z Tobą bardzo chętnie napiję
Ja własnie kupsko oporządziłam przed chwila.
A u nas niby ładnie, ale tylko przez okno, bo straszny wiatr wieje. I też siedzimy w domu.
A jeżeli wiosna za 10 dni to super
Ja własnie kupsko oporządziłam przed chwila.
A u nas niby ładnie, ale tylko przez okno, bo straszny wiatr wieje. I też siedzimy w domu.
A jeżeli wiosna za 10 dni to super
justyna
Fanka BB :)
Marta pamiętałam ze nie pijesz kawki i juz naparzyłam herbatki ;D
Domicela to od Was do nas zalatuje z tej poduszki !!!!!!
A mój mezuś jak mi odwalił wczoraj kolacje to az mi szczeka opadła, sam wymyślił i do tego jeszcze herbatke z żurawiny zaparzył i wszystko mi przyniósl a po tem wyniósł ;D
Domicela to od Was do nas zalatuje z tej poduszki !!!!!!
A mój mezuś jak mi odwalił wczoraj kolacje to az mi szczeka opadła, sam wymyślił i do tego jeszcze herbatke z żurawiny zaparzył i wszystko mi przyniósl a po tem wyniósł ;D
Ż
żużaczek
Gość
JESTEM GRUBA I BRZYDKA
NORMALNIE WSZYSTKIE LUSTRA DO GAZU!!!!
Ż
żużaczek
Gość
W DZISIEJSZEJ WYBORCZEJ JEST PLYTKA Z ROZLICZANIEM PIT-ÓW
Zamówilam przecudne wzory do wyszywania takie króliczkowo-misiowe.
Zamówilam przecudne wzory do wyszywania takie króliczkowo-misiowe.
reklama