reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Znowu jestem pierwsza dzisiaj rano
Agata jak ja dałam chrupka to Julce zdarzyło się raz odgryźć większy kawalek a właściwie on się ułamal bo ja jej źle podałam. Jak ma mało do ugryzienia to ciamka tego chrupka i on się jej rozpuszcza , w rezultacie wszystko dookoła jest w tym grysiku kukurydzianym : Julka , ubranie i fotelik a czasami zabawki też są wysmarowane. Co tu zrobić ,żeby moje dziecię chciało leżeć na brzuchu? Jak tak patrzę na te wasze dzieci co już potrafią to już się zaczynam zastanawiać co jest z tą ciężką dupką Julki :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

MAJECZKO I HANECZKO - KOCHANE DZIEWUSZKI , ZYJCIE NAM ZDROWO STO LAT!!!!!​

obraz38dw.jpg

arabella, ja ściągałam fasolki poprzez kazaa, są jeszcze inne programy do ściągania np., e-mule, DC++, i inne.
Myślałam, że wyślę Ci mailem ale jedna piodsenka ma 2 Mb. Po spakowaniu będzie niewiele mniej. Myślę, że poprostu nagram Ci płytkę. Ale to wszystko po przeprowadzce, bo teraz nie mam głowy do tego...

Ja dziś zaczynam pakowanie a w sobotę wyjazd. Jak mi się nic nie chce.... !!!!!!!!!!!!!!!!

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA NASZYCH PANIENEK !!!

chciałam wjsc dzis ale pogoda do bani i polożyłam małą do spania a tu masz ! słońce wyszło chmur brak, ale mnie ta pogoda robi za błazna!

DLA MAJECZKI I HANECZKI, NA TE PÓŁ ROCZKU, WSZYTSKIEGO NAJ, NAJ I BUZIACZKI OD BLIŹNIACZEK I ICH MAMY :-* :-* :-*!!!!!

reklama
100 lat dla Haneczki​
37.gif

majunia dziękuje za życzonka, a ja witam z ranka :)
mężuś chyba grypuje, ale do pracy poszedł, no zobaczymy, wczoraj ubijałam zarazki piffkiem grzanym z sokiem z 1/2 cytryny, miodem i soczkiem :) no i aspirynka, zobaczymy dziś

Majka też jak je chrupka to wszystko dookoła ufajdane, czasami gryzie, ale zaraz jej się rozpuszcza to, raczej ciamka

ja dzis uczę sie rymowanek :)

Do góry