reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
marta dziewczyny maja rację, lekarze czekają może sie krwiaczek sam wchłonie, na pewno malutka ma dobra opiekę, tylko może lekarze mało kontaktowi

gaga super te stroje, zawsze o czyms takim marzyłam bo uwielbiam to kolekcję pocztówek z tymi dzieciaczkami tak śmiesznie poubieranymi itp...ekstra!!!!

Buziaki dla kolejnego półroczniaka :-*

Gaga kombinezony piękne, chyba najbardziej rozczulające są te do 6 miesięcy :laugh:.

Justyna tutaj są ceny z calineczki
http://calineczka.pl/sklep/advanced...80cf1d61d59d7dcfc1dfb1cbb5aa9f&keywords=kojec
My kupimy jeszcze inny ale pytałam się pani w sklepie świat dziecka bo tam były różne (ceny od 450 do 570) czym się różnią te kojce to powiedziała że wielkością i firmą. Jakość podobno ma być ta sama.
Na allegro są jeszcze tańsze
http://www.allegro.pl/search.php?string=kojec

a tu co masowe kąpanko ??? cisza taka że łooooooo

atol twój maluch owocków niet, a moja zupek nie chce a owocki wtrynia, dzis zupki zjadła 2/3 słoiczka i to na dwa razy, się musiałam gimnastykować, a potem zjadła słoiczek śliwek i dopchała marhcewką z jabłuszkiem (1/3 słoiczka) a wogóle do kaszki daje jej 1/2 wosy i 1/2 soczku marchwiowo jabłkowego bo nic nie chce pić, więc pije z kaszką :)

PIĘĆSETNA STRONA :) :) :)
My już dawno po kąpaniu. Chyba zaraz sama pójdę się wykąpać, bo tu cisza.

moje drogie z okazji 500 strony oby ich było jak najwięcej
walentynki21.gif

reklama
Dziewczyny, szukam piosenek Natalki (Puszek okruszek itd.), Fasolek i tym podobne. Najlepiej mp3. Może mi ktoś pomóc? Gdybyście były zainteresowane, to ja mam kilka angielskich piosenek dla dzieci (Old MacDonald, Twinkle Twinkle etc)

Do góry