reklama
słowiczek
mama pisklaczków
nowe dziewczyny jak chcecie to proszę zajrzeć do wątku NASZ KALENDARZ i podajcie swoje daty a ja uaktualnię kalendarz.
Ż
żużaczek
Gość
ojojoj... FAKTYCZNIE!!!!
STO LAT DLA DZIDZI AGUSKOWEJ!!
Dziewczyny, ja też mam nadzieje, że to chodzi tylko o to, że oni czekają aż on się sam wchłonie. Ale oni o niczym nie infomują rodziców Julki, i tu jest własnie problem. A jak oni pytają to też żadnej konkretenj wiadomości nie uzyskują.
Ż
żużaczek
Gość
BUHAHAHAHAHA...
czekalam na czat z Lepperem i własnie dostałam komunikat od moderatoa, ze niestety pan marszalek nie przybedzie bo WŁASNIE dowiedział sie, że prowadzi obrady sejmu. NORMALNIE SWIAT SIE KOŃCZY, TOZ TO EWENEMENT, ZEBY MARSZAŁEK PROWADZIŁ OBRADY SEJMU. Biedaczek... musi byc BAAAARDZO zaskoczony. >
czekalam na czat z Lepperem i własnie dostałam komunikat od moderatoa, ze niestety pan marszalek nie przybedzie bo WŁASNIE dowiedział sie, że prowadzi obrady sejmu. NORMALNIE SWIAT SIE KOŃCZY, TOZ TO EWENEMENT, ZEBY MARSZAŁEK PROWADZIŁ OBRADY SEJMU. Biedaczek... musi byc BAAAARDZO zaskoczony. >
słowiczek
mama pisklaczków
agusek, buziaczek dla Wiktorka
Jak Gaba była w szpitalu to też raczej nie byliśmy informowani o jej stanie, dopiero musieliśmy pytać a odpowiedzi były zdawkowe, albo, ze jest dobrze albo każdy mówił coś innego...
Zawsze twierdziłam, ze lepsza zła wiadomość niż brak wiadomości...
Marta mam nadzieję, ze z Julą będzie dobrze...
Jak Gaba była w szpitalu to też raczej nie byliśmy informowani o jej stanie, dopiero musieliśmy pytać a odpowiedzi były zdawkowe, albo, ze jest dobrze albo każdy mówił coś innego...
Zawsze twierdziłam, ze lepsza zła wiadomość niż brak wiadomości...
Marta mam nadzieję, ze z Julą będzie dobrze...
reklama