reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Mój Łukasz też jeszcze ulewa. A raczej lekko mu się cofa to co zjadł jakąś godzinkę wcześniej...
Ale już nie ma tego chlustania !!!!!
I śliniaki też poszły w odstawkę, tylko do karmienia zakładamy....

reklama
Justyna o takie Ci puzle chodzi???

zabawka9ff.jpg

KOCHANE MARTECZKI!!

NAJLEPSZE ZYCZONKA
PIEKNEGO W ŻYCIU SŁONKA,
SMUTKÓW MAŁYCH JAK BIEDRONKA
I SZCZĘSCIA WIELKIEGO JAK SMOK

misqq3lp.gif

Jak wierszyki to wierszyki...
Radości, miłości, przyjemności, małych odległości, przydatnych umiejętności, skuteczności, wydajności, wszelkiej pomyślności w dniu imienin Martusiom życzy Magda z Julką

MARTA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!

Słowiczek własnie o cuś takiego ! I zadowolona jesteś ?? Ja musze co chwile ją przekładać spowrotem na koce bo turla sie jak wściekła, i co chwile na parkiecie, a co to bedzie jak zacznie raczkowac !!

Teraz siedzi mi na kolanach i usiłuje cos do Was napisac ghfvsx ug v buj ;D mam nadzieje ze to były pozdrowienia !!

Dla solenizantek
Samych szczęśliwych dni w życiu
uśmiechu na twarzy
słonecznych promyków w pochmurne dni
Lata zimą i wiosny jesienią,
to o czym marzysz - by Twoje było,
a czego pragniesz - by się spełniło.

Justyna, czy położę go na puzlach czy na kołdrze to i tak za chwilkę jest na środku pokoju za inną zdobyczą. Zabawki już przestały go ineresować. Jest przecież tyle nowych rzeczy do zobaczenia, spróbowania..., dzieciaczki prawidłowo się rozwijają przecież... :laugh:
Nie unikniesz ciągłego przekładania. Ja mam tak samo. Jedynie co to kojec zatrzyma. A kojec traktuję jak ostateczność. Na chwilkę. Gabę często wkładałam, to z wygody i spokoju, a kojec dzieci blokuje, spowalnia rozwój. Co nie znaczy, że dziecko moje było opóźnione.
W nowym mieszkaniu oczywiście rozłożę kojec, ale będę z niego korzystać wtedy, gdy zajdzie taka potrzeba.

Słowiczku ja kojca narazie nie mam i tez mam podobne zdanie na ten temat jak ty ! Mi nie przeszkadza to ze sie tak ruchliwa zrobiła, bardzo sie z tego ciesze tylko mysle sobie o tych puzlach bi jak lezy na tym parkiecie to przy naszych oknach troche jej zimno, a koce sie ślizgają zawijają itp a na tych puzlach mogłaby sie bawic

Moje dziecko znowu się rozlegulowało. POMOCY. O tej porze zazwyczaj śpi a teraz już się wyspała ::).

My mamy już zamówiony kojec i chcę go traktować jako bezpieczne miejsce gdy chcę iść do toalety albo kuchni, gdzie może uda mi się zmieścić kojec. Chcę go również używać jako przenośnie łóżeczko jak gdzieś wyjedziemy.

reklama
a ile taki kojec kosztował ?? bo ja jak cos to tez bym chciała takie łóżeczko turystyczne-kojec !!

Do góry