reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Marta jak przeczytałam o tym to miałam ciarki ,bo ja schodze ze schodów na jednej ręce Julka a drugą ciągnę wózek....a czasami jeszcze jakieś zakupy wlokę ...wielbłąd po prostu
Natomiast chodziki wg ortopedy do którego chodzilam z Julą to zabójstwo dla dzieciaka kręgosłupa , kazał nie używać.Ja podchodzę do tego tak jak Justyna wszystko z umiarem.

reklama
Witam Kobietki:):):) Dlugo mnie nie bylo bo maz zablokowal mi kompa i nie mialam czasu nawet isc do szwagra zeby choc slowko do was napisac :(:( Jestem zla na niego ale coz, dzisiaj powiedzialam ze jak mi nie zostawi kompa to do pracy niech jedzie trajtkiem bo go nie zawioze :):)

A tak w ogole to co tam slychac troche tam poczytalam od piatku mnie tu nie bylo ale nie moge doczytac bo to za duzo czasu zajmuje :):)

Ja sie pochwale moja ZUZIA JUZ SAMA SIADA :):):)

POZDRAWIAM

Marta ja wczoraj sie tez przewrocilam ale na szczescie nioslam sam fotelik. Wlasnie sie zastanawialam co bylo gdybym miala Zuzie ze soba :(:(:(

Gratulacje dla Zuzi !!!

Strasznie zal mi Marta Twoich znajomych, i mam nadzieję ze to maleństwo znajdzie w sobie siłę wyjść z tego jak najszybciej !!
Ja to jak mój mąż mówi czarnowidztwo uprawiam, ale widze ze Gaga i Żużaczek podobnie !

Żuzaczku co do zdj z galerii to Liwcii pchaja sie teraz z góry i na dole po bokach !

Ja tam nawet tabletek nie chciałam, a juz nie mówie o jakims drucie w.... Jakos nie byłam przekonana ze te tabletki nie przenikają w ogóle do mleka !

A co do chodzika jeszcze to troche śmieszy mnie to halo wielkie teraz !!!! Pewien profesor jak czytałam powiedział ze używanie w nadmiarze chodzika moze szkodzic dziecku!!

Goga dzieki za info no i dzieki dla Marasa ze mamie pozwolił  ;)

No i najważniejsze
STO LATEK DLA PÓŁROCZNIAKA !!!!!

Anika Liwii sie tez ulewa po cycu, wiec jak zje to nosze ją lub lezy w lezaczku i nie pozwalam jej fikać ! Ale jej od poczatku sie ulewało i teraz mniej ale jeszcze !

Atol co do owocków to zobacz z róznych firm bo maą rózne składy !

A propos fikania to Liwcior poszedł w ślady Marasa i turla sie, lezy na kilku kocach ale zawsze mi zlezie z tego albo obgryza go i zastanawiam sie nad tymi puzlami na ziemie zeby ułozyc taki duzy kwadrat i przynajmniej ślizgac sie nie bedzie tak jak koc, macie cuś takiego ??

ZUZIA to potrafi caly pokoj obturlac caly :):) a jak juz wejdzie na parkiet to sie tak slizga do tylu ze o szafki sie obija :) Co mi to da ze ja koc poloze a ona i tak za chwile lezy obok niego :) wiec odkurzam codziennie i mala sobie chasa po pokoju :):) a do tylu to pelza :):)

A tak teraz śpi :):):)

O widzę, że wieczorna sesja już otwarta :laugh:

Halcia gratulacje dla Zuzi :)

Justyna u nas mała najczęściej na panelach leży ale zawsze na brzuszku. Leży rozłożony koc, mata edukacyjna ale Marysia szybko z nich ucieka. Teraz już wychodzi z pokoju i zagląda np. do kuchni. Też chciałam kupić takie puzzle ale to chyba będzie tylko kolejny wydatek bo i tak zaraz z nich zejdzie.

JA się na razie nie decyduję na żadne tabletki, gdzieś czytałam, że mogą powodować zmiany nastroju a u mnie ostatnio z tym różnie to się sztucznie dołować nie będę. Stosuję naturalną antykoncepcję ;D. A jak skończę karmić to wrócę do tabletek. Wiele lat stosowałam i było mi z tym dobrze. Nie wyobrażam sobie jakiś wewnętrznych ingerencji :p.

reklama
agata806 pisze:
Też chciałam kupić takie puzzle ale to chyba będzie tylko kolejny wydatek bo i tak zaraz z nich zejdzie
no własnie !! Kurcze tylko Liwia jak glonojad przyssywa sie do parkietu, no i kot od teściowej łazi i jak se pomysle ze ona buzią jezdzi tam gdzie kocica siedziła  :p Tak wiec rozkładam koce i w kółko ją wkładam U nas troche ciągnie bo okna nieszczelne i na zabawy na ziemi idziemy do teściów  :) A swoją droga to sama nie wiem jakby pupskiem siedziła na takich puzlach to cieplej.

Do góry