reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Gaga, dobrze że chociaż Maja cyckiem nie gardzi. To i tak nieźle zjadła. A co do soków, Ania tez nie chce, poczekam trochę i spróbuję za jakis czas.

reklama
Domicela, kiedyś trzeba było (zbierałam sięi zebrać nie mogłam) ;) To widzę, że nie tylko Ania jest bezzębna i milcząca... Jka nam się maluchy rozgadają to zatęsknimy za odrobiną ciszy ;).
Marta Twoje małe ładnie wcinają obiadki, hoho.

hehe - mała rozgadała mi się na kolanach, mści się na grzechotce i wyzywa a poza tym chyba coś majstruje do pieluchy

anda,gaga,marta......wyrazy podziwu za temperament ;) ja juz wiekszy miałam w ciąży a teraz to duuupaaaa i czasem to juz sama jestem na siebie zła no ale nie mogę sie przemóc, najgorzej zacząć, bo potem to już mi sie podoba hihihihi ;D aaa feeee jaka świnka ze mnie ;)

anda może ten moj spadek temperamentu to też przez tablety (bo biorę cerazette)

ja tu o świntuszeniu i przez do wszystko zapomniałam powitać nową mamusie!!!!
Witajcie joanno i mała Aniu!!!!

Jo-anna-on , oj tak wcinaja i juz nie wyrabiam, jutro jade na zakup to kupie oliwe i bede im sama gotowac bo finansowo nam zrujnuja. Ale ciesze sie ze jedza. Zawsze były najmniejsze wsrod naszych dzieciaczkow, a Ala teraz zaczyna je przeganiac:)

hej dziewczyny!!!

Składam spóżnione życzonka dla ROKSANKI!

Witam nową Mamusię i Jej córeczkę Anię!

Dzisiaj bylismy na kontrolnym USG bioderek, wszystko ok., Wiktorek był grzeczny , ale na koniec osikał doktora ;D

Co do ubranek w H&M, to ja tez sie tam zaopatruje od czasu do czasu, fajna jest ta nowa wiosenna kolekcja
i pewnie cos z niej wybiorę dla synusia.
Natomiast, jeśli chodzi o te sprawy, to niestety nie możemy się z mężem zgrać, bo kiedy ja chcę to on jest w pracy, a kiedy on chce,
to ja juz padam na pysk i marzę tylko o spaniu :(

A mój Wiktorek praktycznie cały czas jest na cycu, dopiero od niedawna wprowadziłam deserki
i zupki, no i od 3 dni wcina kaszkę ryzową. Ale Wicio wcina najwyzej pól słoiczka, na wiecej nie ma ochoty.

Z motoryka u Wiktorka jest ok., chociaż daleko mu do Łukaszka. Juz od 1,5 m-ca przewraca się z plecków na brzuszek i odwrotnie,turla się i
bardzo lubi tez leżeć na brzuszku, nawet w nocy przewraca się na brzuch i tak sobie śpi. No i zaczyna kombinowac z poruszaniem sie.
Ale nie wychodzi mu to najlepiej, bo odpycha sie rączkami i wykonuje ruch do tyłu. Złosci się przy tym okrutnie, bo widac, wolałby
przemiescić raczej do przodu :)

słowiczku, mam nadzieje, że masz juz Gabę w domu

Witaj Joanno, imienniczko moja ;D

Mailen te sprawy u ciebie to tak samo jak u mnie. Trzeba mnie rozruszać i dalej już z górki ::) I też biorę Cerazette.
Słowiczek nie pisze, to chyba tuli swojego Gabiszonka :)

joanna witaj!!

BIERZMY PRZYKLAD Z WIKTORKA - SŁUZBE ZDROWIA NALEZY OLAĆ

Ja zadnych tabletek nie biorę a libido lezy i kwiczy. Ale chyba to co pisze agusek to i mnie dopadło. Jak mi się chce, to mąz w pracy..... nic tylko hydraulika wezwać ;D ;D ;D ;D

reklama
Mąż już wraca z małą. Już nie mogę się doczekać.
Jutro jeszcze będziemy jeździć na kroplówki ale to nic.
Będzie w domku.
Obiecuję, że już jutro nie będę smęcić.

Witam nową mamusię. Miło, że zdecydowałaś się ujawnić.
Zapraszam do częstego pisania i miłego czytania.

Odezwę się pewnie jutro.
Buziaczki.

Do góry