reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
juz nie wiem jak do niego dotrzec bo wszystko co zle to moja wina ratunkuuuuuu ale mam dzis okropny dzien....
a co tu taka cisza?????????????

Mailen bo wie, ze jesli mnie wk... to pójdzie spac do drugiego pokoju i nawet się nie poprzytula. Tomasz doskonale zdaje sobie sprawe, ze siedzenie cały dzien z maluszkiem to ciężka praca i ze jestem wieczorem padnięta. Poza tym, mój mąz jest najbardziej wyrozumiała osobą jaka znam. bardziej niz moja mama która po tym jak mnie wychowala to powinna świetą zostać.... niezły czupur ze mnie ;D

Mailen no to co, ze sie na Ciebie obraża? Znajdx dobre strony tego ukladu. Powiedz mu np. och, jak fajnie , ze sie na mnie złoscisz, przynajmniej nie będziesz mi jęczał ze ci sie barabarowac chce....a poza tym ... wiesz kochanie , ze stress na kobiety dziala oziębiająco?

hihihihi ;D ;D
żużaczku Ty to jesteś dobra....na wszystko masz odpowiedz ;) ;D moze skorzystam z rad...tylko ze z nim jest tak ze to ja przewaznie pierwsza wyciagam reke, bo wedlug niego to ja zawsze jestem winna....

to wg. niego a kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Pytanie, czy wg. ciebie tez to Ty jestes winna? jesli nie, to jest oki, jesli tak. to bron sie kobieto bo męzczyźni celuja w zeszmacaniu swoich żon. Powinno byc tak. W drobnych sprawach decyduje żona, w sprawach powaznych - mąż.
Wykaz spraw poważnych: 1. kto wywoła 3 wojne światową, 2. który polityk jest do dupy, 3. jak efekt globalnego ocieplenia wplynie na klimat w Polsce. Wszystkie pozostałe kwestie powinna roztrzygac zona :laugh:

reklama
Cześć kochane.
Byłam w południe u Gabuni w szpitalu. Oddział ogólnie zawalony dziećmi z biegunką i podobnymi objawami, a z Gabą i tak nie było najgorzej.
Malutka czuje się lepiej i jest szansa na to, że wieczorem wyjdzie ale rano i tak na wlewy trzeba będzie jechać.
Cały czas dostaje kroplówki z lekarstwami i nawadniają ją.
Trzymajcie kciukaski.
Jak ja chcę aby ona już była w domu...

Do góry