reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
zuzaczku nic nowego
arabella w H&M jest dużo fajnych, np. kaszkiet na takiego szkraba, albo beret typu regge, no odlotowe są i co dziwne mniej więcej 10zł TANIEJ niż na allegro, zresztą ubranka też w sklepie tańsze, dziwne jakieś, zawsze myślałam że na allegro taniej, a mówię wam jakie tam sa odlotowe te ciuchy, no bomba mieć tylko worek kasy, ja oszalałam :)

kurcze coś mi słoneczko prysło a tak rano było łądnie, może jeszcze wyjdzie

słowiczku na pewno Gabę wypuszczą, i może tylko na noc znowu kroplówki, albo do wieczorka i nocka w domku, ważne że już nie kupoli miętko

Dużo zdrówka dla Gabi  :-*

Gaga, jeśli chodzi o ceny tych ciuszków, to pewnie jest tak, że w różnych regionach Polski są różne ceny w sklepach i przez to dla jednych ceny na allegro są atrakcyjne a dla innych nie. No to "powiedziała, co wiedziała"  ;D

Gaga, u nas H&M niestety niet, a sprzedaży przez Internet chyba też nie mają (przynajmniej mnie nie udało się znaleźć).
Czy któraś z Was podaje dziecku kaszkę na swoim mleczku? Przed chwilą tak zrobiłam i nie wiem czy dobrze. Na opakowaniu precież stoi napisane, że rozrabiać z wodą albo mlekiem modyfikowanym.
Misiunia wietrzy pupsko więc nawet nie marudzi, że leży obok mnie na podłodze.

Majka kaszkę chce tylko na wodzie, raz jak odciągnęłam z trudem moje mleko to nie zjadła
a w H&M ciuchy są na prawdę zajefajne ;D i wcale nie jakieś drogie bardzoi jakościowo superaśne

nenar w zgięciach nie ma wysypki a i ta widzę że na buźce blednie, czuć tylko pod palcami

Co za panny z tej Reaktywacji :-X

Nenar, moja Zula ma takie placki z wysypką. Wyskoczyły też na zgięciach. 9 marca mamy dermatologa, a potem alergologa. Zobaczymy, co powiedzą. Czytałam, że przy AZS może się to cholerstwo przerodzić w sączące krostki. Mam nadzieję, że tak nie będzie :( A jakie masz zalecenia. Jakieś maści? Nam narazie pediatra zapisała maść do zrobienia, syrop Ketotifen i kąpiele w Oilatum.

Arabella, na mój "chłopski rozum" kaszka + nasze mleko = samo zdrowie ;D

reklama
Witon własnie wparł cała miche zupy - do wczorajszej dogotowalam marchewy i poszła jak trza. pewnie mu groszek przeszkadzał, bo się nie do końca zmiksowal. ale trzeba juz przyzwyczajac do innych konsystencji

Do góry