reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

O matko doczytałam....
Więc tak .. aha nie zaczyna się zdania od więc ale na szczęście na tym forum nikt się nie czep ia
Sto lat i moc buziaków dla Roksi i Mareczka :-* :-* :-* :-*
Wróciliśmy niedawno od mamy i wygryzlam męża od kompa Jula mi pomaga pisać . Byłyśmy dzisiaj na spacerku na wsi u prababci i Jula dostała takiego apetytu ,że wrąbała 1,5 słoiczka obiadku , i bardzo zainteresowały ją kury. I nie chce fefla spać tylko broi i naciska spa cję .U mamy jak to u mamy obżarłam się , opiłam ale zatęskniłam za swoim domkiem.No i jest u mnie siostra jutro idziemy pobuszować po sklepach , poniedziałek będzie mało ludzi mam nadzieję, ale w Wielkopolsce ferie są w tej chwili to mogę się mylić.
Słowiczku mam nadzieję ,że z Gabą już lepiej trzymaj się dzielnie.

reklama
no dobra ale go potem obrzuć kostkami lodu żeby się zaziębił :)

wiecie co mam nerwa na moją małą o to jej jedzenie, wrrrrrrrrrrr

Gaga, to jesteśmy dwie, których córeczki kiepsko jedzą.
Może wkleisz zdjęcie kapelinderka? Ja mam fioła na punkcie czapeczek. Misia ma chyba z 15, a ja szukam kolejnych...

kurcze a małej jakaś wysypka znowu wyszła za uszkami i na buźce, i strasznie trze oczka i wogóle ta jej bizinka czerwona, nie wiem czy to nie od cholernego ziemniaka którego jej ugotowałam, może jakis nawożony był, ale dzis nie moge z niczym do ładu dojść, kompletnie jestem rozbita i nieporadna

słwoeiczku dawaj nam znać jak tam Gaba

hehe a Majcia nie robi kosi kosi ani papa, ale dziś nas zagięła, rano mąż jej zaczął strzelać z palców tak kciuk o wskazujący, my patrzymy a Majka robi to samo, ale oczywiście stwierzdiliśmy ze przypadek, ale potem z pięc razy mąż tak robił a ona za każdym razem naśladowała ;)

idę spac dobranoc
a Majka kończy pół roczku w tłusty czwartek, chyba dam jej pączka
papa

Mówiłam że tu zajrzę ;D ;D.
Dzidzia śpi, ja walczę z pokarmem, Darek w pracy :p a jeszcze muszę mu jakiś guzik przyszyć :p.

reklama
Do góry