reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej!!
Jak wasze nastroje??? Ja zaczynam się już denerwować porodem. Moje maleństwo strasznie się wierci!! Słyszałam że teraz dobrze jest brać urosept, bo mogą się pojawić zastoje moczu w pęcherzu i to może powodować wzrost ilości bakterii, a więc i stany zapalne.
Jak tam kilogramy???
Pozdrawiam

reklama
No z kilogramami to u mnie dziwnie. Od 3 tygodni nic nie przytyłam, jak stanełam na +10 tak stoje. A brzunio mam większy. Niewiem czy to normalne. Acha i nie mam apetytu jadlabym tylko arbuzy i truskawki no ewentualnie loda. :)

Ja już od początku przytyłam 13 kg,ale podobno teraz już wzrost wagi będzie coraz mniejszy.Też objadam się truskawkami w masakrycznych ilościach:)))
Żużaczku,wspaniałe zdjęcie.Zawsze to miło popatrzeć i pomyśleć,że nasze pociechy wyglądają podobnie.Ciekawe czy w moim mieście też wykonują zdjęcia 3D?

Ja narazie na + wagowo mam nie całe 7 kilo. wszystko idzie mi w brzuch. Ogólnie nadal jestem chuda...
Napewno nie pobiję rekordu z pierwszej ciąży +20.
A co do samopoczucia to chyba coraz gorzej. Ciągłe jakieś stany lękowe. Boję się, że wcześniej urodzę. Ciągła bieganina do WC to mnie już dobija, ciągle muszę coś jeść, mam teraz taki apetyt, że szok.
Maluszek daje czadu w brzuszku i to jest fajne...
Jeszcze tyle muszę zrobić a jakoś nie mogę się pozbierać. Te upały są dobijające. Nawet po Gabiszona do żłobka nie chodzę tylko siostra albo mąż ją odbierają...
Ale sobie ponarzekałam...

Żużaczku świetne zdjęcie i śliczny synek.
Szkoda, że w pobliżu mojej miejscowości nie ma nigdzie 3D.

Pozdrawiam brzuchatki.

Uf dziewuszki, własnie wróciłam od dentysty, ledwie wysiedziałam tak mnie kośc ogonowa bolała... potem w akcie desperacji poszlam na rynek mamie po prezent... ledwie dowlokłam sie do domu.... i tak od rana wszystko ledwie ledwie... juz chyba mam dosc.

a.. zapomniałam napisac dla czego tak mi zalezy na tym terminie 9-go sierpnia - Bogutek sie 9 sierpnia urodził ;D... 8 lat temu

Słuchaj to jak masz mieć cesarke to sobie załatw ją na 9. Pewnie się tak da. Mnie dentysta czeka jutro, też nie wiem jak wysiedze. A umówiłam się na 2 zęby!

Wiktor :D, mój tesć ma na imie Wiktor a za tesciem przepadam (az maż zazdrosny). Poza tym to imie wybrał nasz starszy syn.

reklama
U mnie przybyło 11 kilo. I też poszło mi tylko w brzuch.

Mam pytanie- do tej pory nie zmieniły mi się piersi :( Nie są większe ani nie zauważyłam żadnej wydzieliny. Czy to znaczy że nie będę miała pokarmu??? Czy to się jeszcze może zmienić przed porodem? Trochę mnie to martwi bo bardzo bym chciała karmić naturalnie.

moja dzidzia

Do góry