reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Kurde Martika to Ty może masz zapalenie pęcherza? Nie dokucza Ci nic przy siusianiu? Jak leżałam w szpitalu to były dwie dziewczyny ze złymi wynikami moczu - nie chce Cie straszyć. Pewnie bez antybiotyku się nie obejdzie. Napisz co i jak jak wrócisz od lekarza.

reklama
Żużaczku super przystojniaka masz i to przy jakim czterokołowcu!!! CHOCHO!
Martika, w przedostatnich badaniach moczu leukocytów miałam 10-15 w polu widzenia, trochę się gin zmartwił ale stwierdził że to pewnie z pochwy, mi jednak coś się nie wydawało i pobrałam sobie urosept / jest bezpieczny w ciązy/ i przeszło jak ręka odją, teraz już nie ma nic.
Myślę że warto spróbować.
Pozdrawiam brzuchatki

Już wróciłam od lekarza i jestem uspokojona. Serce mam jak dzwon - ciśnienie na dworze, upał i + 10 kilo spowodowało te duszności. ;D

Ja też miałam robioną morfologię ale wyniki odbiorę w poniedziałek. Cały ostatni tydzień chodziłam i płakałam bo mi się tak remont kuchni przeciągnął. Meble śliczne, ale potem był problem ze wszystkimi połączęniami. A podłączał mój mąż i tata i ciągle mieli jakieś problemy. :( No ale teraz nareszcie wszystko już działa i od razu na duszy lżej.

Tak sobie czytam o waszych przygotowaniach wyprawki i naprawdę jestem daleko w polu. :( Chciałabym ze wszystkim zdążyć tak gdzieś na początek lipca. ŻuŻaczku - wózek masz naprawdę super. I synka też. Doxa - ja mam ten sam problem. Wokół same błota i piaski i też myślałam o dużych kołach. Muszę sobie pojeździć po sklepikach i porównać.

Trzymajcie się cieplutko.

moja dzidzia

Hej !! Ja byłam wczoraj na usg i wszystko oki !! Dzidziorek ma 2400 wagi a termin wyszedł tydzień szybciej, zamiast 8 sierpnia jak wychodziło z pierwszych usg czy 12 sierpnia z miesiączki, i tak termin teraz mam na 1 sierpnia zobaczymy jak to wyjdzie!!
Ja za wyprawke sie zabieram cały czas chociaz postepy juz są bo mam juz kupione łóżeczko tylko jeszcze ze sklepu musze odebrać !!
Dziewczyny tak mi nogi puchną że kostek w ogóle nie widać, trzymanie w górze nic nie daje, mam takie tłuczki a palce to jak parówki- masakra Ale takie uroki naszego stanu!!

a to zdjęcie mojego Witka - dzis robione

dsc005818tk.jpg

Żużaczku super. Jaki śliczny chłopczyk. Te zdjęcia 3D są niesamowite. A tak nawiasem mówiąc to Twój Wituś wygląda na tłuścioszka - pyzowata buziunia i okrąglutkie paluszki ;D

No, emocje opadły po portreciku, to więcej napisze. To czego balam sie najbardziej - ze moja szyjka zdycha - nie stało się! Ma dalej 2 cm i jest ok. Maly rosnie jak na drożdzach, nerka nie powieksza się bardziej i utrzymuje sie w normie. Wody płodowe w normie. Jesli nie posypie sie wczesniej to będe miala cesarke 9-go sierpnia.

No, tłusciutki jest pucek. Po tacie. Nie wiedziałam, ze juz tak wczesnie podobienstwo wychodzi. Nos ma dokladnie jak mój męzul, z takim czubkiem zakręconym

reklama
Super jest to zdjęcie 4D! Ja też chciałam iść na takie ale z tego co wiem to w Gdańsku nie ma. 2 gabinety mają nawet ogłoszenia ale jak czytałam na forum to dziewczyny które tam poszły miały w końcu robione normalne USG. :mad: A takie normalne to się nie umywa

:(

Będziesz miała pamiątkę na całe życie!

moja dzidzia

Do góry