reklama
agata806
Fan(ka)
A kuku ;D
No nadal nikogo nie ma. Ogłoszenie na nianię poprawione. Trochę Harrego Pottera przed snem i lulu. Po tej książce mam chyba koszmary, kiepsko śpię. Nie wiem czemu. Poprzednie nie miały takich skutków ubocznych.
Halcia - nie daj się chłopu. Może jakiś wspólny front z teściową 8).
No nadal nikogo nie ma. Ogłoszenie na nianię poprawione. Trochę Harrego Pottera przed snem i lulu. Po tej książce mam chyba koszmary, kiepsko śpię. Nie wiem czemu. Poprzednie nie miały takich skutków ubocznych.
Halcia - nie daj się chłopu. Może jakiś wspólny front z teściową 8).
agata806
Fan(ka)
Idę spać. Popatrzyłam sobie na allegro, chwilkę poczytałam :laugh:. Mała coś niespokojna, wieje silny wiatr może dlatego. Ja siedzę sama Darek w pracy. Przyjdzie do domu spakuje się i jutro rano leci do Niemiec, będzie w piątek późnym wieczorem. Nawet nie ma kiedy porozmawiać .
Dobanoc
Dobanoc
Zawsze, kiedy ktoś z moich bliskich gdzieś wyjeżdża i nie ma z nim kontaktu, zaczynam się bać, widzieć czarne scenariusze. Mój mąż się puka wtedy w czoło... Pamiętacie, pisałyśmy niedawno o tych dziewczynach, które stąd zniknęły. Myślałam o nich... Happy i Domi zniknęły po urodzeniu dzieci, ale mam nadzieję, że u nich w porządku. A jakoś najbardziej bałam się, co u Marticy. Nawet sprawdzałam jej posty - ten ostatni, że torba do szpitala spakowana, jakoś mnie to dręczyło. I w poniedziałek napisałam do niej, żeby się odezwała, bo myślałam, że wtedy przestanę się zastanawiać i czarno widzieć. A teraz nie mogę sobie znaleźć miejsca.
Dla Igorka (*) (*) (*)
Dla Igorka (*) (*) (*)
Ż
żużaczek
Gość
Ale Witon spał po tym masażu!!!!!!!!!! Ciekawe jak będzie dzisiaj ;D ;D
reklama