reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

U mnie w dzien to normalka Olkowa drzemka trwa 20-40 min, a w nocy w sumie też nie lepiej :mad:

Oki dziewczynki lecę sie troszkę wyżyć i wyskakać na aerobiku ;D

reklama
Gaga pewnie to wszystko przez chorobę, ale to chyba dobrze, że tą flegmę odkasłuje. A możę kładź się razem z Majką kiedyś pisałaś że śpi wtedy dłużej. Trzymaj się. Posyłamy całuski dla Majki :-*
Biedne te chorujące dzieci, dorosły się męczy a co dopiero dziecko :(.

gaga to dobrze, że się tej wydzieliny pozbywa. A co do spania, to Witoń tak własnie 30-40 min. podżemuje w dzień (3 razy)

no ja kumam takie dzienne drzemki, ale ona w nocy spała może z 5 góra 6 godzin, a ja się z nią kłade i to ***** daje
rany padnięta jestem, oj padnięta

gaga oj... rozpieściła Cię Mjeczka ze spankiem..... ;D ;D. Nie martw sie, jak wyzdrowieje to znowu bedzie kimać

Zzuzaczku nie rozpieściłą bo ona normalnie zasypia 23-24, i śpi do 7-8, a wczoraj zasnęła przed 3 i było by ok, ale ona sie budziłą co godzinę i o po 7 pobudka, no to niecałe 5 godzin !!!!!!! przecież to chyba za mało jak na takie małe dziecko, w ciągu dnia spałą 2,5h i teraz jest w zajebistej formie, przeczytałam że czopek któy bierze na te oskrzelka, może powodować bezsenność, może to ją męczy ???

gaga całkiem możliwe, że to reakcja po leku.
A ja zainstalowalam sobie Osiłka i posciągam troche filmików. Mam juz cała płytotekę ale potem porządkowałam kompa i wywaliłam EMulka. Teraz pora zaopatrzyc sie w najnowsze Hity

rany ale mnie gardziołko boli, mam ochotę na grzane piffko, ale Majula leki bierze i raczej chyba nie napiję się

a ja kurna załapałam drożdżaki.... swędzi jak cholera ale mam juz lekarstewo to sobie zapodam. WWWWRRRRRRRRRRRRRRRR. Przez ponad rok był spokój :mad:

reklama
Do góry