reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Moja córcia zasnęła wczoraj o jakiejś 21.30 i tak spała do 7.15. W nocy dałam jej herbatkę, którą mam w termosiku koło łóżka i dalej sobie kimała. O tej 7.15 wydoiła 180 mleka , pogadała , postękała i spała do teraz, czyli przed 10. Właśnie słodko się rozbudza, więc jej nie przeszkadzam. Mam chwilkę, więc smakuję pysznej kawki.

reklama
anda z tymi spadkami tętna podczas skurczu to ponoc normalka. Przynajmniej mi tak mówili.

A my zaraz jedziemy do Suprasla ZDRÓJ buhahahaha..... tylko Witon sie obudzi bo dżemuje.

oj u nas ciężka nocka, Majcia zasnęła po północy i mniej więcej co 2 godzinki się budziła, bo jej przeszkadzało wszystko w oddychaniu, dziewczyny jak ja ja dziś próbowałam zwymiotować po oklepywaniu to nie mogła nic z ciebie wypluć, dałąm jej spokój w końcu, ale odkaszlnęła i już czysto oddychała, to chyba dobrze??? ja już zaczynam panikować, ona tak charczy charczy, potem kaszle i już czysto oddycha, teraz się bawi w łóżeczku, i kicholi, oj biduleńka jest biduleńka, tak mi jej żal

co do skórczy ja miałąm na 90% i ich nie czułam, ;) ani jednego skurczu nie czułam

Witam w południe ;D.

Ja to nie wiem jakie skórcze miałam bo jak przyjechałam do szpitala to miałam 5 cm rozwarcia i już ktg mi nie robili  ;D tylko w trakcie porodu położna sprawdzała tętno dziecka.

Ślemy buziaki dla Majki oby szybko wyzdrowiała :-*.

A my mieliśmy znowu pobudkę w nocy ale tym razem na jedzenie, o 3 w nocy była wściekle głodna. Później miała chyba jeszcze jedną pobudkę ale tu smoczek zadział i spała do 9. Co to się dzieje. Od 3 miesięcy przesypiała ok 8 godzin a teraz ???. Ja się zastanawiam czy może jej mleko już po prostu nie wystarcza i to jest sygnał do innego jedzenia, poza kaszką? Dzisiaj ugotuję małej ziemniaka i spróbujemy.

Żużaczku miłej wyprawy

Aneta w weekend tu zawsze spokojniej więc na pewno nadrobisz :laugh:.

wiecie co karmienie Majki działą mi na nerwy, ona ledwo co je pół słoika, wypluwa, nie chce otwierac buźki, koszmar, jak była młodsza to jadła dużo ładniej, kaszkę tylko je łądnie i deserki ale to też zależy od dnia, nie wiem juz jak ja karmić tymi zupkami

Hej dziewczyny!!!!

Właśnie wrócilam ze szkoły z egzaminu,ale chyba niestety będzie w plecy :mad:
Nie chće zapeszać twu twu twu bo zawsze jak pochwalę Olka to potem zapesze i jest lipa, ale dziś ładnie spał w nocy, zasnął o 23 obudził się o 3 a potem o 5.30,a pozniej podobno dopiero o 9, nie wiem bo mnie już nie było.A ostatnio się to nie zdarzało żeby przespał 4 godz z rzędu...

gaga ucałuj swoją charczącą Majeczke od zasmarkanego Oleczka ;D :-* :-* :-*

Eniqmaa ja chodzę jak na razie na eerobik a na basen, też planuję ale tak na wiosnę jak już bedzie cieplej, bo basen widzę z okna,ale teraz to się troszkę boję bo wyjdę z niedosuszonymi włosami i choroba gotowa.

ankas ja studiuje na widziale Zadządzanie i Marketing,specjalizacja (ZZL) i jak obronie licencjata w tym roku to czeka mnie zmiana szkoły

Ale Was wczoraj wzięło na pisanie czytam i czytam
Marta dzięki za życzenia
Gaga ja też klepałam Julę i ona nie wypluwała flegmy , i było tak jak Ty piszesz , niestety u niej dość długo to było dopiero niedawno nauczyła się odkaszlnąć.Życzę miłej soboty idziemy dzisiaj do znajomych i mam nadzieję,że Jula będzie grzeczna

arabella to gdzie mieszkasz, że słonecznie dziś u Was? U nas rano sypało jak w sylwestra, a teraz już nie sypie , za to wiatrzysko, że głowę chce urwać. Jadę do siostry, a tak to bym nawet na chwilę z domu nie wyszła.
Moja panna ma nerwy na gryzaczka, idę bo wrzeszczy.

reklama
hejka. Siedze sobie własnie w Supraslu i czytam co tam u Was. Jak to dobrze miec skomputeryzowana rodzinke. Mój ojciec nie dosc, ze w pracy na polibudzie jest opiekunem pracowni komputerowej to jeszcze tutaj ma dwa kompy ;D na jednym chłopaki graja a na drugim ja internet wyciskam ;D ;D ;D.
Wkleiłam Wam własnie trzy kawały co u ojca na kompie znalazłam. ;D
Pogoda cud miód, bylismy juz na spacerku. śnieg sliczny iskrzący. jak wróce do domku to zdjęciuszka powklejam. dzis po raz pierwszy spacerowalismy bez gondoli bo sobie przypomniałam, że przeciez mamy do kompletu taki grubasny pokrowiec na nózki dopinany do spacerówki na zamek. no i Witoń miał ciepło jak w uchu....
..... ide sobie zrobic jeszcze jedna kawe p[óki mały spi bo straaaasznie sennie jest mimo słoneczka.

Do góry