reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

E279256.gif
dobranoc wszystkim mamom i maluszkom ;)

reklama
witam nową mamuśkę
Majka najbardziej tp chyba lubi łańcuszek do smoczka, zawsze do niego gada, smieję sie że jak dorośnie do na pewno ędzie pracowac z mikrofonem, do smoczka tez gada ::) ::) ::)
a co do śliwek to nic a nic małej nie rucszyły ;)
kurcze fajne marta te zabawki ja myślałąm o czymś bardzo podobnym na pół roczku http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84570030 też będe rozgrzeszona hihihih, już przekabacam męża

Gaga, mi tez spodobała się ta mata, ale za późno. Już zamówiłam tamte. Ale jestem z nich zadowolona. Dziewczyny z daleka je widzą i od razu się cieszą. To mi się teraz spodobało muszę im chyba kupić coś takiego:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83343908

A na pół roczku kupiliśmy im krzesełko do karmienia, takie jak dziewczyny.

My mamy pół roczku już w piątek i chyba muszę się wymknąć jutro na zakupy ;D
Z zabawek to mogą być książeczki, ale najchętniej butelki plastikowe po napojach i rośliny (bardzo lubimy zrywać listki, babcia raczej średnio lubi). Mamy matę Tiny Love, chyba najdroższa jaka była w sklepie, ale niestety, dobra na 5 minut i to tylko przy dobrym humorze Misiuni.

arabella ja zachorowałam na tą matę, z lusterkiem jakimś grajkiem na stupasy, no oszalałam, ale zaraz sobie przypomniałą że szkrab znajomych miał matę, inną co prawda, ale dziecku to raczej wielkiej różnicy nie robi, i olewał ją sikiem prostym, totalnie się nią nie interesował, dlatego odpuściliśmy sobie i w zamian kupiliśmy inne zabawki, na szczęście się nimi bawi ;D

reklama
Fajne zabawki pokazujecie.
My niestety musimy teraz oszczędzać i Łukaszek musi zadowolić się gabrysiowymi zabawkami...
Grzechotki go już nie interesują!!!!
Zaczyna interesować się tym czym bawi się Gaba. Śmiesznie to wygląda, jak podpełza do jej zabawek zagarnie dla siebie i obślini ją a Gaba jak to zobaczy i dotknie to jest bllllleeeeeeeeeee...

Do góry