reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

hahaha a ja nie śpie ale juz ide bo mała kwęka i cycka trzeba przygotować ;)

Goga a Pit składalas za 2004r czy z 2005r ???

reklama
Za 2004. Bo za 2005 nawet jeszcze nie dostałam od pracodawcy, a co dopiero mówić o rozliczeniu z Urzędem Skarbowym. Za 2005 to chyba się daje w lipcu...
Idę spać. Dobranoc

halo halo
juz jestem w moim kochanym domku. Okienka wymienione wiec nie Piź....i po nogach. Ale fajno!
nenar ja osobiscie bym odradziła spacerówke graco bo sa najwęzsze ze wszystkich wózków na polskim rynku i dzidzia siedzi w niej wcisnieta tak, ze łyzka do butów trzeba ja wyciagac. Sprawdx jak nie wierzysz - w sklepie widac na pierwszy rzut oka.

Dziąsełek nie myjemy, zabków jak na razie brak. Witon nie miał nigdy plesniawek a dr. az sie dziwiła jakie ma czyste dziąsełka. Z kolei moja kumpela wariowała z wycieraniem dziąsełek, po kadym jedzeniu synkowi grzebała w buzi i nie dosc ze miał plesniawki to jeszcze od razu na pierwszym zabku pruchnice. Bogusiowi tez nie myłam ale jak tylko w pelni wyrosły 2 pierwsze zabki zaraz zalakowałam, potem sukcesywnie nastepne i teraz jak mu rosna stałe to lakieruję i ma bardzo zdrowe zęby.

Witaj żużaczku spowrotem.

Ja też nic nie grzebię w buźce u Łukasza.
U Gaby to zaczęłam myć szczoteczką z wodą jak miala chyba ze dwa ząbki. A pasta pojawiła się grubo po skończeniu roczku.
I narazie odpukać wszystko z ząbkami jest ok.

u nas ząbków brak więc tez nie myjemy, pleśniaweczek też nie było, chyba zacznemy coś szorować jak już będą ze dwa pożądne zębicha ;D
a ja znowu mam jazdy ze sobą, nie wiem co się dzieję, w przyszłym tygodniu idę do lekarza, szlag trafi dzisiejszy spacer bo po prostu boje się wyjść, żeby nie walnąć gdzies o glebę

jeśli chodzi o wózki, to nie polecam na małych kołach, nie na nasze drogi, tylko się człowiek namęczy a dzidzie wytelepota, my mamy tako ale on jest ciężki, ale i tak jestem z niego bardzo zadowolona, zuzaczek ma racje co do graco
a jakie wy macie wózki ???

my mamy Atlantico pegperego. Na razie jeszcze jexdzimy w gondoli - i tu widac jaka jest wielgasna. Witek nosi rozmiar 80 i czasem następny a jeszcze się do niej miesci. Spacerówka jest bardzo szeroka, nawet moje dupa by sie do niej zmiesciła. jest tez wygodna i swietnie sie prowadzi. No i jest bardzo głęboka (ma takie skrzydelka po bokach, że maluszek ma na czym sie ułozyc.

Witam!! No ja jestem przekonana tylko do NESTORA te nowsze modele maja juz duze kolka i dobrze sie prowadzi, nawet po schodach jak trzeba wjechac to wjade do gory. Zuzia jeszcze przez zime przejezdzi w nosidelku chociaz juz sie ledwo do neigo miesci, a potem juz bedzie jezdzic na siedzaco na wiosne.

O następna nowa mama na wątku sierpniowym i witaj Halcia
Gaga no właśnie nie wiem co kurna się dzieje ale mam takie zawroty, że sie boję czasami brać Julę na ręce.Jeżeli Ty i ja mamy jazdy tzn że coś wisi w powietrzu.... Wózek mam Deltim grillo 3 w jednym i tak: wózki są ok. ma grube koła i można ciągnąć po schodach są wytrzymałe bo w tym wózku już jeździło dziecko kolegi ale fotelik czy nosidełko jest niedopracowane przez firmę

reklama
Do góry