reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Cześć!!
Anecik, jak ja się czuję po tych lekach?? Tak jak Ty. MASAKRA. Ręce mi się trzęsą, serducho mocno i szybko wali, nie mogę się na niczym skoncentrować.
Ale zauważyłam, że jak się położę i się dosłownie nie ruszam, to trzęsawka przechodzi. A wystarczy tylko ruch, to wszystko wraca.
Acha, ja tego Isoptinu nie łykam, bo się jakby gorzej czuję.
Zauważyłam, że mam mniejszą telepawkę jak się najpierw najem, łyknę tabletkę a za chwilkę znowu coś zjem. Może to dziwne, ale już zaczynam poprostu kombinować jak tu mniej się "trzepać".
U mnie w lubuskiem pogoda na przemian, raz pada raz świcie słońca. Właśnie się zachmurzyło...
Anecik, jak ja się czuję po tych lekach?? Tak jak Ty. MASAKRA. Ręce mi się trzęsą, serducho mocno i szybko wali, nie mogę się na niczym skoncentrować.
Ale zauważyłam, że jak się położę i się dosłownie nie ruszam, to trzęsawka przechodzi. A wystarczy tylko ruch, to wszystko wraca.
Acha, ja tego Isoptinu nie łykam, bo się jakby gorzej czuję.
Zauważyłam, że mam mniejszą telepawkę jak się najpierw najem, łyknę tabletkę a za chwilkę znowu coś zjem. Może to dziwne, ale już zaczynam poprostu kombinować jak tu mniej się "trzepać".
U mnie w lubuskiem pogoda na przemian, raz pada raz świcie słońca. Właśnie się zachmurzyło...
słowiczek
mama pisklaczków
Aaaaa, mam pytanie do Was.
Czy Was też tak mocno boli krzyż????
Bo ja czasami nawet poruszyć nogą nie mogę nie mówiąc nic o wstaniu z łóżka, czy energicznym zrywie do Gabiszona.
No i jeszcze na dodatek czuję takie jakby mrowienie lub drętwienie części krzyżowej.
Czy Was też tak mocno boli krzyż????
Bo ja czasami nawet poruszyć nogą nie mogę nie mówiąc nic o wstaniu z łóżka, czy energicznym zrywie do Gabiszona.
No i jeszcze na dodatek czuję takie jakby mrowienie lub drętwienie części krzyżowej.
z kosmetykami to się nie zastanawiałam a co myślicie o penaten a te bóle w krzyżu to mam zazwyczaj jak sie położe no i noce są niezłe dziś 6 razy w kibelku, no nie wiadomo jak sie połozyć jak na lewy bok sie położę to zaczyna mnie kopać a jak na prawy to znowu na wznak tak samo , mój mąż się ze mnie śmieje bo przewracam sie całą noc no a wstawanie to normalnie dzieło sztuki
Martica5 ja mam bóle krzyża tylko jak za długo stoje albo siedze ale za to w nocy nie moge spać bo dzidzia mnie kopie i ciężko mi się oddycha jakoś duszno mi jest a jak boli mnie kręgosłup to kłade się na podłodze i nogi biore wyżej i po chwili ból jest mniejszy
słowiczek
mama pisklaczków
Najlepsze są kosmetyki firmy Bambino i Nivea Baby. Najmniej uczulają...
Ż
żużaczek
Gość
z kosmetyków polecam Bambino.
Bogucha zabieg ma jutro przed południem.Westchnijcie tam za nami, żeby szybciutko poszło.
Bogucha zabieg ma jutro przed południem.Westchnijcie tam za nami, żeby szybciutko poszło.
reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Będę trzymać kciukaski.
Powodzenia i niech szybko wraca do zdrowia...
Powodzenia i niech szybko wraca do zdrowia...