reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej!!
Słowiczku dzięki za informacje!!!
Ja też kupiłam kosmetyki Bambino, polecała je nam położna na szkole rodzenia!! Podobno nie uczulają i u nas na noworodkowym są używane.
Ja bóle w plecach mam już od kilku miesięcy (nerw kulszowy) niestety z tygodnia na tydzień boli coraz bardziej!! Spanie w nocy też mam na raty bo jak dzidzia kopie to się budzę!!
Żużaczku będzie dobrze!!! Powodzenia!!!
U mnie na śląsku raz leje raz nie....
Pozdrawiam!!

reklama
hejka
u mnie pogoda w kratke we wrocku ponoc dokonca tygodnia ma byc taka :(
ja tez chyba kupie kosmetyki bambino tak wychwalacie :) ja myslałam o johnsons baby
mnie tez krzyz czasem boli tak ze nie moge sie wyprostowac jak za bardzo sie narobie
Anecik duzo odpoczywaj i bedzie wszystko dobrze :)
żużaczku trzymam kciuki aby to sprawnie i szybko sie odbyło byscie mnieli to juz za sobą fajna sprawa z tymi lodami ;D mały bedzie zadowolony
pozdrawiam kasia

Strasznie mi przykro że ostatnio macie tyle problemów ze swoimi dzieciaczkami. Ja też tylko się modlę żeby dzieciątko się zdrowe urodziło a reszta jest nieważna.

Ja biorę Feminatal, a wcześniej stosowałam elevit i maternę. Tak naprawdę to po wszystkich dobrze się czułam. Wyniki mam średniawe dlatego muszę uzupełniać witaminki.

Ja też słyszałam od moich koleżanek mam że bambino najmniej uczulają a z johnsonen różnie bywa...

A teraz idę się dalej położyć.

Pozdrawiam cieplutko!

moja dzidzia

Słuchajcie, kobietki własnie jestem niepomiernie zaskoczona!!!!!!!!!!! nie spodziewalam sie, że mój syn podejdzie do tego na takim luzie i ze zrozumieniem. jak dorosły. Wczorajsze badania przeszły bezproblemowo, w nocy spał spokojnie i rano spokojnie do szpitala pojechał. Powiedział, ze ma dosc chrapania i ciagłych chorób i skoro ten zabieg mu pomoze to trzeba to zrobic i finał.

Jak wrócę ze szpitala to napisze jak sie mały po zabiegu czuje.

Dzielny mężczyzna !!!!

Czekam na relację, bo u mnie mąż ma wycięte wszystkie trzy migdałki i Gabiszon zaczyna chorować na anginki i być może w przyszłości też nas to czeka.

Pozdrawiam

Zużaczku masz super mężczyznę w przyszłości dobry kandydat na męza powodzenia i życz mu dużo dużo zdrówka

a jak tam pogoda w waszych miastach bo u mnie na mazurach jest chłodnawo ale może jeszcze słoneczko wyjdzie :) pozdrowionka

Cześć mamuśki! Dziewczyny coś mi szfankuje w Boomie, nie widze połowy wiadomości. No ale moje kochanie cały czas coś grzebie w kompie to może to on coś zmajstrował. A te migdały jak dziecko choruje to lepiej wyciąć wcześniej, po zabiegu anginy odchodzą w siną dal. Mój dzidzuś coś dziwnego robi w brzuśu. Cały czas miał główke na górze, od niedzieli majgluje się, przewraca tak jakoś inaczej niż zwykłe kopanie teraz lerzy poprzecznie( co widać gołym okiem jak lerze). Zaczynam mysleć o kontakcie z lekarzem...jak myślicie?

Witaj!!!
:laugh:
może się już uklada do pozycji wyjściowej!!!
Ale lepiej to sprawdzić!!

Moje sie już ułożyła podłużnie.

Pozdrwienia!!!

reklama
hej!!
Monika teraz dzidzia będzie się obracać główką w dół i może właśnie Twoje maleństwo robi to na raty, ale jeżeli coś Cię niepokoi to lepiej iść do gina!!!
Mamo Weroniki jonhsnons podobno strasznie uczula. W szkole rodzenia testowaliśmy kosmetyki tej firmy i krem który podobno super się wchłania trzeba było ręcznikami papierowymi wycierać... więc ja nie polecam. Położna też mówiła że uczulają. Lepsza już nivea!!
U mnie dziś chłodno!!
Żużaczku dzielny ten Twój synek!!
Pozdrawiam

Do góry