reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

gaga no-spę spokojnie można brac. ja dzięki Bogu jeszcze nie doswiadczam tej ątpliwej przyjemnosci @. PRZYSZŁA NAGRYWARKA!! W nniedziele powinnam miec juz zamontowaną

Krzesełko ma zdejmowaną całą tackę. Ja na razie karmie bez tacki, bo wypadała za wysoko.
Witek dzis cały dzień wisaiał na cycu. Więc chyba sprawdza się to co myslałam, że mniej cycał bo było zimno. Mnie tesciowa chyba wyklnie, bo tak się przyzwyczailiśmy do chłodnego mieszkania, że tutaj tylko cały czas biegam i okna otwieram.
Teraz tesciowie się w saunie wygrzewaja a mi dalej gorąco. ;D

reklama
A ja właśnie wróciłam od ginekologa i za miesiąc mam termin operacji , co prawda laparoskopia ale niestety czeka mnie 3-5 dniowy pobyt w szpitalu , i później załatwię sobie 2 miesiące zwolnienia już się martwię jak sobie mąż poradzi z Julką , przecież on nie ma cyca a Julka lubi się poprzytulać , o boże mam lekkiego galara bo wiem co to znaczy miałam wycinany wyrostek nie dosyć ,że dieta przez 2 dni tzn nic niejedzenie , jakiś pieprzony kleik dają to jeszcze wstawć trudno po cięciu :( :(

Żużaczku, dziękuję Ci bardzo. Właśnie o to mi chodziło, że pewnie będzie za wysoko ta tacka dla dziewczynek i żeby karmić bez.

Ja niestety @ mam od dawno, bo nie karmię piersią i mam serdecznie dość:(

Cześć.
A ja zaszukana w ofertach wynajmu mieszkań. Już mi się wszystko dwoi i troi a oferty przeglądam po trzy razy bo zapominam, co już oglądałam a co nie.Trudna sprawa. Ale już coś powybierane. No mam tylko miesiąc aby znaleźć, sprawdzić, spakować się i wio...
Domicela pomocy!!!!

U mnie @ nadal niet i się bardzo cieszę.

Dzisiaj Łukaszek spróbował zupki jarzynowej, chyba mu smakowała. Zobaczymy co będzie jutro...

Słowiczku nie ma sprawy tylko pisz jak mogę Ci pomóc , napisze Ci później numer gg albo możemy pisac czy gadać na skype , ja gg mam na Windowsie i nie pamiętam a teraz mam Linuxa odpalonego bo jest o niebo szybszy

ja z @ wcale się nie cieszę, choć może trochę tak bo wyjaśniłą się sprawa rodzeństwa Majki, przez kilka dni nie była jasna ;D no ale jakies takie to dziwne wszystko

no po operacji nie jest tak źle ;)

idę się położyć

zuzaczku nagrywaj nagrywaj :) juz ci miałąm zaproponować że swoją nagrywarke ci prześlę ;D

reklama
SŁowiczku czekam na autoryzację Skype ten Wojtek to ja
jak to jest z tą @ ja karmię piersią już bardzo rzadko ale po porodzie krwawiłam i plamiłam 10 tyg i chyba żadna z Was tak długo nie chodziła z wkładką jak ja ,więc chyba teraz będę uprzywilejowana z @
po operacji najgorsze jest pierwsze zejście z wyrka szpitalnego bo te łóżka szpitalne one nie są przyjazne ludziom tylko chyba salowym do mycia podłog :D :D
ŻuŻaczku a co Ty chcesz tak nagrywać??

Do góry