reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

marta ja miałą zwykły smoczek i wycięłam większą dziurkę, a teraz zakupiłam taki specjalnie do kaszki nr4 kaszka kosztuje koło 4zł

co do wózka ja też się zastanawiam czy nie jeździć ze spacerówką u mnie też się tylko gondolę wyjmuje, ale chyba poczekam aż małą pewniej będzie siedzieć

reklama
Gaga, ja mam te do kaszki i są do du..... Bynajmniej moje dziewczyny ich nie chcą, bo im kaszka nie leci. I dlatego chciałam zapytać Ciebie. My narazie lecimy na 3, ale muszę chyba w jakiś wyciąć większą dziurkę. A jeżeli chodzi o spacerówkę to ja jej nie będę podnosić, tylko będziemy jeździć w takiej pozycji leżącej.

Żużaczku lub Anika, wy kupiłyście to krzesełko do karmienia, powiedzcie mi, czy ta tacka jest całkowice zdejmowana?? Bo przymierzam się do zakupu tego krzesełka, ale chciałabym, żeby tacka się zdejmowała, i żeby służyło jako samo krzesełko. Bo mam dość karmienia dziewczynek w fotelikach samochodowych bo mi z nich wychodzą:) A tak kupimy jedno takie krzesełko a drugie mamy takie drewniane.

witam.
Ja karmie małą smoczkami z aventu i małej one pasują.kupiłam trójprzepływowy i kaszka leci super.

Ja też karmię smoczkiem aventu ale ostatnio znowu wróciłam do 1 ::) bo jak przeszłam na 2 to ostatnio Marysia się cały czas ksztusiła a tak jest trochę lepiej. Z piersi też się ksztusi ale tu nic na to nie poradzę, tak było prawie od samego początku, nieważne jaka pozycja. Nie próbowałam tylko tej jak dziecko leży na brzuchu mamy. A kaszkę daję łyżeczkę, raz spróbowałam tego trójprzepływego to od razu było ksztuszenie się :(.

Ale tu cisza:)

Mam do Was pytanie. Wczoraj dzwonili do mnie znajomi, mają 3-miesięczną córeczkę, która ostatnimi czasy ma strasznie wysuszoną skórę. Wygląda to w ten sposób, że ma na ciele czerwone plamki, które są suche, a za uszkami zrobiły jej się aż strupki. Co to może być?? Dodam, że jest karmiona piersią i raczej jej Mama przestrzega dietki, kąpana jest w balneum hermal lub w oilatum i smarują ją oliwką. Co im doradzić?

Wiecie jakie mam niewdzięczne dziecko? Wyciąga rączki do tatusia jak stoi nad nią i mówi "chodź" a ja mogę na głowie stanąć, prosić, błagać i rączek nie wyciągnie.
A dzisiaj walnęła w klawiaturę i spacja się zacina w komputerze dziadka.

dziewczyny dostałam @ i mnie tak brzuch napie........... że szopka, można brać nospe jak się karmi ??? apap jeden już zjadłam ale nic nie daje :mad:

reklama
Do góry