reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

a za rok zamiast słoiczków grila :)
36_1_72.gif

reklama
A ja mam chwilkę czasu huraaaa. Czytam właśnie artykuł dlaczego Polki nie chcą rodzić dzieci. Zobaczymy co tam mądrego napisali.

a tu takaaaaaaaaaaaa cisza
od nas własnie znajomi poszli a my idziemy kapać Majolinde, która własnie osikała tatusia ;D ;D ;D

Chciałam napisać, że zapiekanka właśnie siedzi w piekarniku, kuchnia posprzątana po gotowaniu wieczornym a mała śpi ale to ostatnie już nie aktualne  >:D. No nic leży w łóżeczku i nie płacze ani marudzi zobaczę może jak się nik nie zjawi to zaśnie ??? Ale nieważne mąż jedzie do domu więc jakby co to się małą zajmie a przecież trzeba jeszcze ją wykąpać. Cisza w pokoju małej idę zobaczyć co się tam dzieje. Chyba jednak nie chciałabym aby zasnęła już tak na noc bo wstałaby o jakiejś nieprzyzwoitej porze ;).

reklama
Śpi i co teraz ???
Teraz tak sobię myślę, że to wczorajsze marudzenie to może przez dynię z ziemniaczkami hippa, którą dałam na spróbowanie. Zjadła tego może łyżeczkę ale może ma wrażliwy żołądek (szczęśliwie na moje wybryki jedzeniowe nie). Bo wcześniej jak próbowałam jabłko i soczek jabłkowy to też była nie do zniesienia (jak to się pisze ???) i też nie chciała jeść :(.
A ząbki swoją drogą, ślina po prostu non stop jej ścieka z buzi.

Do góry