reklama
słowiczek
mama pisklaczków
SZUKAM MIESZKANIA W POZNANIU.
Przeprowadzamy się !!!!
Przeprowadzamy się !!!!
agata806
Fan(ka)
Chciałam napisać, że zapiekanka właśnie siedzi w piekarniku, kuchnia posprzątana po gotowaniu wieczornym a mała śpi ale to ostatnie już nie aktualne >. No nic leży w łóżeczku i nie płacze ani marudzi zobaczę może jak się nik nie zjawi to zaśnie ??? Ale nieważne mąż jedzie do domu więc jakby co to się małą zajmie a przecież trzeba jeszcze ją wykąpać. Cisza w pokoju małej idę zobaczyć co się tam dzieje. Chyba jednak nie chciałabym aby zasnęła już tak na noc bo wstałaby o jakiejś nieprzyzwoitej porze .
reklama
agata806
Fan(ka)
Śpi i co teraz ???
Teraz tak sobię myślę, że to wczorajsze marudzenie to może przez dynię z ziemniaczkami hippa, którą dałam na spróbowanie. Zjadła tego może łyżeczkę ale może ma wrażliwy żołądek (szczęśliwie na moje wybryki jedzeniowe nie). Bo wcześniej jak próbowałam jabłko i soczek jabłkowy to też była nie do zniesienia (jak to się pisze ???) i też nie chciała jeść .
A ząbki swoją drogą, ślina po prostu non stop jej ścieka z buzi.
Teraz tak sobię myślę, że to wczorajsze marudzenie to może przez dynię z ziemniaczkami hippa, którą dałam na spróbowanie. Zjadła tego może łyżeczkę ale może ma wrażliwy żołądek (szczęśliwie na moje wybryki jedzeniowe nie). Bo wcześniej jak próbowałam jabłko i soczek jabłkowy to też była nie do zniesienia (jak to się pisze ???) i też nie chciała jeść .
A ząbki swoją drogą, ślina po prostu non stop jej ścieka z buzi.