reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Słowiczku właśnie doczytałam ,że masz w planach zmienić zamieszkanie.Jak Ci wypali to daj znać może znajdziesz coś koło mnie?Powodzenia!

reklama
No tak a moja młoda ucichła jak wcześniej piszczała ,że uszy więdły tak teraz w spokoju ogląda świat i też tylko nieee, bleeee i wyżywa się na smoczku , którego już obgryzła chyba ze wszystkich stron

Moje dziewczyny to straszne gaduły, czasami nie wiem której mam słuchać. Etap piszczenia mamy już za sobą i bardzo się cieszę, bo ciężko było to wytrzymać. Najbardziej teraz mi się podoba jak popiskują jak się z czegoś strasznie ciesza, tak to fajnie wygląda.

Gaga, Ty jesteś z Krakowa, a jakaś dziewczyna z wątku sierpniówek 2006 szuka dobrek opieki w Krakowie, może coś byś poradziła.
Zajrzałam tam dzisiaj do nich. Wszystkie cieszą się, że są w ciąży, przypomniało mi się co ja przeżywałam przez te 9 miesięcy. Oj, jakaś nostalgia mnie ogarnia:)

no to ja idę tzw. kime zaliczyć, a jutro może do lekarza się dostanę i oby nie okazał się Śnieżką ;P

A używacie już szczoteczek do zębów? Marek tak się męczy, że gryzaki i żele nie pomagają i mam zamiar przy okazji najbliższych zakupów już mu kupić.

reklama
Do góry