reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

zuzaczku brawo :) dla Wituchy oczywiście :p

a co do tego co napisałaś, to do mnie juz kilka razy dwonili że wygrałam wycieczkę, zawsze rąbie wtedy słuchawką
a tak wogóle to mamy zamiar zrezygnować z TPSA, komóry wystarczą

reklama
Gaga, moje dziewczynki też walą nogami wtę zabawkę. Ania tak ostatnio kopnęla, że zabawka przewróciła się do góy nogami. Więc moje też wandale nie przejmuj się:) Odczepiają te zabawki, wkladają sobie do buzi, chcoiaż nie wiem jak one to robią.

Żużaczku, gratulacje:)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

marta ja nie zdążę zaczepić tej zabawki a ona juz ją ściąga no i w buzi ;), a raz tą tasiemkę z żółwia tak sobie do gardła wsadziła że o mało nie zwymiotowała, głuptas jeden

Żużaczku ale masz fajnie gratuluje , chociaż ty juz mamo i tak słyszysz od swojego syna a dla dużo dziewczyn to będzie pierwsz mamo
moja Julka mówi bleeeeeeeee jak jej coś daję a ona nie ma ochoty i raz jej się wymknęło ojej i westchnęła ;D ;D ;D

reklama
Do mnie wczoraj dzwonili :mad:
Ale dzisiaj dzień! Dwa razy musiałam wywozić tego mojego krzykacza na spacer, żeby zasnęła! A wieczorkiem walczyłyśmy prawie 2 godziny. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
A Misia prawie nic nie mówi. Dwa razy wyszło jej coś, co brzmiało jak: Help me! Po kichaniu mówiła zdziwiona: ojej, a teraz to czasami: da, i nieeee. No i aaaaaaaaa, oooooooo, eeeeeee

Do góry