reklama
Ż
żużaczek
Gość
do mnie tez dzwonili
Gaga, moje dziewczynki też walą nogami wtę zabawkę. Ania tak ostatnio kopnęla, że zabawka przewróciła się do góy nogami. Więc moje też wandale nie przejmuj się Odczepiają te zabawki, wkladają sobie do buzi, chcoiaż nie wiem jak one to robią.
Żużaczku, gratulacje
Żużaczku, gratulacje
Ż
żużaczek
Gość
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Żużaczku ale masz fajnie gratuluje , chociaż ty juz mamo i tak słyszysz od swojego syna a dla dużo dziewczyn to będzie pierwsz mamo
moja Julka mówi bleeeeeeeee jak jej coś daję a ona nie ma ochoty i raz jej się wymknęło ojej i westchnęła ;D ;D ;D
moja Julka mówi bleeeeeeeee jak jej coś daję a ona nie ma ochoty i raz jej się wymknęło ojej i westchnęła ;D ;D ;D
reklama
arabella
Mamy październikowe 2007
Do mnie wczoraj dzwonili
Ale dzisiaj dzień! Dwa razy musiałam wywozić tego mojego krzykacza na spacer, żeby zasnęła! A wieczorkiem walczyłyśmy prawie 2 godziny. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
A Misia prawie nic nie mówi. Dwa razy wyszło jej coś, co brzmiało jak: Help me! Po kichaniu mówiła zdziwiona: ojej, a teraz to czasami: da, i nieeee. No i aaaaaaaaa, oooooooo, eeeeeee
Ale dzisiaj dzień! Dwa razy musiałam wywozić tego mojego krzykacza na spacer, żeby zasnęła! A wieczorkiem walczyłyśmy prawie 2 godziny. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
A Misia prawie nic nie mówi. Dwa razy wyszło jej coś, co brzmiało jak: Help me! Po kichaniu mówiła zdziwiona: ojej, a teraz to czasami: da, i nieeee. No i aaaaaaaaa, oooooooo, eeeeeee