reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

arabella u mnie podobnie ale na szczescie tylko po poludniu, w dzien drzemki ok a po jedzeniu okolo 17-18 nie zasnie chociaz widze ze juz ledwo zipie, co oczywiscie konczy sie potem straszna awantura po kapieli przy jedzeniu bo jest juz taka zmeczona ze nawet jesc nie moze ::), klade ja wtedy do lozka i w trzy sek zasypia
a w ciagu dnia to albo musze jej 600 razy podac smoczek ktory specjalnie wypluwa albo musze kolo niej lezec i jak sie wygada to zasnie :)

anecik ja bym chyba nie dawala zwyklej herbaty bo to w koncu zawiera jakies garbniki i teine itp, no chyba ze tak mega rozwodniona, ale chyba tez nie
a probowalas dawac mu soczki? Hania herbatek w ogole nie pije zadnych a soczki klarowane to moglaby litrami

reklama
Witam... juz nie tak z rana

Wituchna zasypia najczesciej sam, w swoim łózeczku. czasem troche bije sie z miskami ale generalnie zasypia szybko. W nocy jak juz pisałam budzi sie bardzo często - ale dzis sprawdziłam, ze nie przez to że głodny. Dałam mu cała butelke kaszki ( wn ocy) a i tak obudzil sie po 2 godzinach i cyca skonsumował. Żarlacz jeden. A w dzień cyca może nie być.

Uff, zasnęła po prawie 2 godzinach walki. Już pozycja horyzontalna doprowadza Misiunię do szału. W końcu siedziała ze mną przed komputerem i bujałyśmy się na fotelu i padła. Ale ja dziękuję za takie metody - 2 godziny usypiania! I to za każdym razem! Czasami tylko wieczorkiem jest OK, szybko zasypia, ale już po kilkunastu minutach się budzi i tak kilka razy zanim zaśnie na dłużej.
Idę sprzątnąć trochę w domu i przygotować obiad. Mój mąż zażyczył sobie dzisiaj kluski ziemniaczane z kapusta :-)
Wyłączę komputer, żeby mnie nie kusiło!!!
O kurczę już się obudziła i brzęczy!,00

arabella trzymaj się ja tak miałam wczoraj przez cały dzień spała niecałe 2 godziny, i to nie znaczy że spałą dziś dłużej, o nie zasnęła jak zwykle o 23 i wstała o 8 ;)

a dziś zeżarła o 8 cyca o 10 150ml kaszki, marchewę i jeszcze wypiła 80ml herbatki i to wszystko do 12 aż się boję jak walnie coś w pieluchę

reklama
w końcu do Was dotarłam. Wczoraj wróciłam z urodzin siostry i mieliśmy niespodziewanych gości z noclegiem. Ale już pojechali.

Próbowałam Łukasza w nocy nie karmić, ale niestety darł się i był głodny. Także metoda zaklinaczki jakiś czas jeszcze poczeka.

Gaga trzymaj się z tą biegunką. Dawaj regularnie lacidofil i powinno wrócić do normy. U Łukaszka po tzrydniówce przez parę dni jeszcze była lużniejsza wodnista kupka.

Do góry