reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Hej dziewczyny!!!!

Doła edukacyjnego ciąg dalszy........!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Ale coż chyba nikt mi nie jest w stanie pomóc :(

A co do próbek to ja też niestety nic nie distaje, tylko raz dostałam z Nutricy jak wypełniłam ten formularz na stronie, ktorej link podawała kiedyś marta i to jedyne co dostalismy.A po za tym to mały z nowości pije tylko soczki, nie wcina zanych zupek ani deserków na razie.
Z to jesli chodzi o moja dietke to ja juz w sumie od dłuzszego czasu jem praktycznie wszystko, no mozna powiedziec naprawde wszystko i jest OK ;D

A co do nicu to ja nazywam sie Milena i czesto znajomi mowia na mnie Mailen wlasnie od imienia ;)

Mailen nie załamuj sie .Pociesze cie tym ze w czerwcu mam egzamin konczacy moja edukacje.Nauki jest ogromnie duzo a ja nie wiem od czego mam zaczac.Nie mam czasu czytac notatek.Jak mała usnie na noc to jestem taka padnieta ze padam na wyrko.Na szczescie ten semestr mam juz z głowy.Ale powiem ci szczerze ze tez mnie to meczy i nie wiem jak to sie wszystko dalej potoczy.Dlatego nie martw sie i nie jestes sama.Inna sierpniowa mama tez ma takie problemy.POZDRAWIAM. :laugh: :laugh:

Cześć.
Ale napisałyście.
Mój nick wziął się od zdrobnienia nazwiska - Słowik. Nic oryginalnego...

Mam dość, Łukasza zaczyna coś sypać. Takie drobne krosteczki z pęcherzykami, do tego kaszka na czole, i brązowawe malutkie plackowate plamki. I to wszystko na buzi. I od czego to???????????????
On je tylko moje mleko, kaszkę ryżową beż rzadnych dodatków i pije wodę z glukozą. Ja też na diecie.

A na dodatek wczoraj przeżyliśmy koszmar z udziałem Gaby w roli głównej. Mała jak wychodziła z brodzika, pośliznęła się i rozwaliła cipcię... brrrrrrr, krew poleciała. Normalnie trzeba ją pilnować 24 godziny na dobę. I małpiszon nic się nie słucha. Oczywiście wtedy też mnie nie słuchała, nie kazałam jej samej wychodzić...

Dziewczyny , mam pomysł na wątek.
Widzę, że nasze dzidziole jednak chorują, no może nie tak dużo. Proponuję wątek z chorobami i naszymi poradami. Co na katar, kaszel i takie tam inne przypadki. Widzę, że często są zadawane właśnie takie pytania. A latania po tych naszych stronach dużo. A tak by było " pod ręką". Tylko nie wiem co wy na to i jak to ładnie nazwać??

SŁOWICZKU tak to jest przy dwójce dzieci,ze trzeba miec oczy wszedzie.nasza zuza tez mnie nie słucha.wszystko chce robic po swojemu i to sie czasem zle konczy.

Żużaczku, nie obraziłam się:) Adres już wysłałam.

Nie pisałam nic z rana, bo jest tak wk..... na mojego męża, że aż mi się nic nie chce. A poza tym usiłuję skończyć ten pokój dziewczynek wreszcie. A kupiłam im firankę z Kubusiem Puchatkiem i od wczoraj usiłuję ją uprasować:( I wreszcie mi się udało. Brakuje jeszcze tylko ładneg dywaniku, ale to musi poczekać bo kasy narazie brak. Jak będę miała aparat to zrobię zdjęcia i Wam wkleję.
Słowiczku, trzymaj się. Ja też mam ich dwie, ale moje na szczęście nie chodzą. Ale nie moge sobie wyobrazić co się będzie działo jak zaczną raczkować:( Już czasami mam ich dość. A u Ciebie Łukaszek i do tego chodząca Gaba, współczuję. Ale głowa do góry.

reklama
Slowiczku masz rację ciężko szukać na ilus tam stronach wstecz porad , a jak nazwać np " poradnik domowy" albo "samo życie"he he ;D ;D ;D

Do góry