reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

a ja dostalam tylko jakas broszurke gerbera i pampersa i koniec :mad:

dziewczyny z tymi kupkami to moze wcale nie zaparcie, dziecko moze robic kupki raz na dwa trzy dni, zaparcie jest wtedy kiedy dzidziol sie wysila, wysila i widac ze chce zrobic kupke a w pieluszce pusto lub przy robieniu kupki placze, a jesli to taka plstelinka to wszystko oki
a jesli chodzi o eneme to ja to dziadostwo przetestowalam na sobie przed cc i nie zycze nikomu a tym bardziej dziecku! co za pomysly ci lekarze maja, chyba wlasnych dzieci nie posiadaja, poza tym eneny juz nie ma zostala wycofana cos tam niezgodne z przepisami UE
a probowalyscie suszone sliwki gerbera? to podobno dobre na kupke

żużaczku z tego co pisalas to Witus niezbyt zainterewsowany jedzeniem w dzien, ma inne wazniejsze rzeczy na glowie :), to nie dziwne ze sie zbulwersowal przy probie pozbawienia go jedzenia

reklama
co do dżemiku to go kupiliśmy i chciałąm spróbować :) a sama to będe jeść ale to za trzy dni, bo wprowadzam nowości co trzy dni, dźemik wiśniowy, bo wiem że na początku go jadłam i małęj nic nie było, więc spróbuję teraz też

dziewczyny co do homeopatii to wy macie homeopatów czy same te lekarstewka podajecie, np. te na katar ???

żużaczku weszlam na twoja strone, otworzylam ze trzy zdjecia, takie duze mi sie otwieraja nie wiem czy tak ma byc i przy czwartym mi sie wyswietlilo ze przekroczony limit transferu dla tej strony ???

gaga ja sama stosuje bo to akurat jest preparat zlozony typowy na katar i nie trzeba sie strasznie znac na homeopatii zeby go stosowac, przy tych granulkach jednoskladnikowych gdzie sa rozne stezenia i w zaleznosci od stezenia rozne dzialanie to juz wyzsza szkola jazdy i tu to szie trzeba znac i homeopata by sie przydal

Moja lekarka zalecala euphorbium w ciagu dnia, a nasivin na noc...
A u nas nocka z atrakcjami. O 4 zbudzilo mnie jakies walenie. Marasowi znudzilo sie spanie, nikt sie nim nie interesowal, ciemno bylo, to probowal zdjac ze sciany lampke gwiazdke (taka na baterie, co sie zapala jak sie ja wcisnie). Lampka sie nie chciala zapalic bo padly baterie i nie chciala sie odczepic, wiec ja tarmosil. Zabralam go na tapczan, myslalam, ze zasnie, a on uhahany jak nie wiem zaczal sie smiac i gadac ze mna... Po 30 czy 40 minutach wymieklam i poszlam zrobic butle zeby zatkac tego gadule...

Homeopatie mozna podawac samemu ale tak jak pisze Atol, większosć leków ma bardzo złożone działanie i lepiej jak dobierze specjalista. Tym bardziej, ze cześć leków jest na receptę.
No własnie, ta strona ma słaby transfer. Jak było duzo otwierane to potem się zacina. Ale musze przeboleć jeszcze parę tygodni i przechodze na inny serwer.
Witek w dzien je chcętnie... a i owszem... tyle ze nie cyca. Wtraja wszytsko co moz4e zjesć lyzeczką ;D

Aleście napisaly, wczoraj miałam okropny ból głowy i dopiero teraz was czytam na szczęście jeszcze nigdy Julka nie miala kataru chociaż była chora i brała antybiotyk
Ja tych próbek całkiem dużo dostałam i literatury też swoją drogą
Hipp -dynia z ziemniakami, soczek jabłkowy ,lyżeczka,kaszka brzoskwinie-morele
bobovita -mus jabłkowo-bananowy, mleko Bebiko 2 ,kaszka z owocow leśnych,druga łyżeczka , kaszka malinowa
a co do nicku to moja babcia ma na imię Domicela -stare przedwojenne imię
dobrze ,że jest to forum ale wczoraj bym spaliła chatę przez Was wlalam oliwę na patelnię i tylko na chwilunię chciałam zajrzeć ... mhmmmmmm wietrzyłam przez półgodziny i tak smierdziało
UZALEŻNIACIE !
;D ;D ;D ;D ;D ;D

domicela - kurcze niezłe imię

a ja nie dostaje żadnych próbek, raz tylko z bobovity przyszła kaszka i mleko i tyle a z hippa nie :(

a u nas noc wzorowo :) Majka po 23 jak zjadłą lulała, koło 3 chciała jeść a ja jej smoka, wycie było ale bardzo krótkie no i spanko do 5 potem cyc i o 7 cyc no i przed chwila kache pożarła 140ml ;)
w związku z tym wyeliminowałam jedzenie o 1, 2, 4 w nocy ;) mam nadzieję że tak zostanie

WITAM.
Mojej Bianeczce cos sie ze spaniem poprzestawiało.Zawsze spała do 8,9 a teraz wstaje o 5 góra 6.W NOCY WCINA 2 RAZY O 12 I O 4.
My na katarek stosujemy nasivin na noc,w dzien mistabron i 2 razy dziennie po 3ml wapna.Bianka ma sapke wiec zawsze charczy noskiem i mam wrazenie ze wiecznie ma katar.Wkurza mnie to bo wydaje mi sie ze ma zawalony nos i nie moze oddychac a ona ma w nosie sucho tylko charczy.
Mój nik to nic skomplikowanego imie i pierwsza litera nazwiska.
Na wakacje chcemy jechac z mezem w strone Mazur.Mamy tam domek.Jest super poniewaz jest tam mikroklimat,dzieci fajnie jedza ,nie choruja.Warunki sa inne niz w miescie-kibelek drewniany na podwórku,woda ze studni itd.ale jest super.Jest plaza mwoda,słoneczko i czego wiecej trzeba.CHCE JUZ LATA>

reklama
Do góry