reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

własciwie to najlepsze pieczywo pszenne - jasne bułeczki. Jak zaczyna sie dite sprawdzajaca to ziarna też trzeba wykluczyc.

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie, może któraś z Was ma do sprzedania body z krótkim rękawkiem na rozmiar 68?? Niektóre może zostawiają na potem dla następnego dzidziusia, ale moze ktoś chciałby sprzedać. Ja z chęcią odkupię, bo własnie wyrosłyśmy ze wszystkich na 62.

hej !!
Słowiczku jedyne co mogę Ci napisać to trzymaj sie !!!

Marta ja tez wymiękam przy moich teściach i mam zamiar jak Liwcia skończy zastrzyki wyjechać do Taty i siostry na troche bo mi juz nerwów brakuje !!!

A u nas szok Liwica po kąpaniu padła o 20 i jak szłam o 24 spać to ją na spaniu nakarmiłam i dałam lekarstwo a ona taka nietomna była ze nawet nie wiedziała co sie dzieje no i obudziła sie potem dopiero po 8 - 8 godzin spania non stop !!!! a mało tego zjadła o 8 i spała dalej do 10 !! chyba to powietrze w tej grocie tak na nią zadziałalo - takze polecam !!!

u nas dzisiaj cudna pogoda
zmianarozmiarudsc034720fo.jpg

Hej dziewczyny!!!!

Jak czytam ze Wasze dzieciaczki przeypiją tak pieknie nocke to az mi się wyć chce!!! Bo ja juz nie wyrabiam....co 1-2 godz i tylko cyc i cyc brodawy to mam juz do ziemi wyciagniete i bola jak cholera od tego ciaglego mamlania, ale niestety smok nie wchodzi w gre bo Olek dalej nie wie o co w nim chodzi lize go i to tylko ale zassac nie potrafi, a jak juz mu sie uda na chwilke to ssie go z taka zażartościa ze az wyskakuje mu jak torpeda ;D

Marta ja ubranka zostawiam dla nastepnego dzidziulka (córuni oczywiscie) bo podobno dziewczynki są grzeczniejsze ;)

Dziewczyny nie łamać się noski do góry damy rade!!!!Miałam plan karmić przynajmniej pół roku, ale po tym jakie były na początku jazdy z cycem, zwątpiłam ze dam radę, ale jak na razie twu twu juz ponad 4 miesiace i jest spoko, mimo tego ze ja do szloy co dwa tygodnie, je i butle i cycka, w weekendy bebiko w tygodniu cycusia, a ja w szkole w łazience musze ściagać bo mi cyce rozsadza :p i jest wszystko wporzadeczku, a co do nowosci to Olek na razie tylko soczki pije do tej pory tylko marchwiowo-jabłkowe (łyżeczka) a ostatnio kupiłam mu sam jabłkowy i wczoraj doił ślicznie buteleczką.

witam dziewczyny
Nie bylo mnie tu troche, mialam mega dola :( i nic mi sie nie chicialo
Te badania w CZD wyszly tak sobie, Hania za duzo wapnia ma w moczu i we krwi, co swiadczy o hiperwitaminozie D3 i mam w ogole jej nie dawac vit D3 i dwa posilki mleczne zastapic zupkami i takie tam, boje sie zeby jej sie jakies kamienie nerkowe od tego wapna nie zrobily
A wczoraj dostalam @ i juz doszlam od czego byl ten mega dol ( pomijajac niezbyt ciekawe wyniki badan Hani)

Gaga, Slowiczku trzymajcie sie dietki i jak najdluzej karmcie, ja wytrzymalam tylko trzy miesiace i to z bolami, mala ssacnie chciala i jazdy byly z iloscia pokarmu, o malo w depresje nie wpadlam... Nie wiem czy wasze dzieci biora zelazo? Moja Hania po Hemoferze miala kupy w plynnej postaci i tak smierdzace ze masakra.
Teraz po tych roznych nowosciach ma rozne kupy ale nie ma sluzu, krwi tylko konsystencja i kolor bardzo rozne. Ale ja niestety nie moge za bardzo sugerowac sie kupa tylko musze jej dawac te dwa posilki bezmleczne zeby ograniczyc ilosc wapnia :(

Ide sobie pooglada swoje zdjecia z wakacji na poprawe humoru, tak mi ochoty narobilyscie tymi fotowspomnieniami.Pa, pa

no u nas też piękinie dzis ale boje sie jeszcze Liwie ciągnąc na dłuższy spacer !! bo jednak troche mroźno lepiej niech do konca sie wykuruje !!!

Agata ja zdaje sobie sprawe z tego ze kciuka trudno potem oduczyć bo go przeciez nie zgubimy albo wyrzucimy :) ale jak oduczyć jak ona ze smoczkiem ma odruch wymiotny juz inny jej kupiłam i tez nie chce musiał by byc taki malutki ale nie widziam takich

Mailen ja i tak Cie podziwiam za ta szkołe w wekendy !!! Ja tyle co mam czas przygotowac sie na angielski raz w tyg a nie wyobrazam sobie tych egzaminów zaliczen itp

Ja tak jak wczoraj patrzyłam na te moje zdj z wakacji to tak sie zastanawiam jak to bedzie w tym roku ? Wy macie jakies plany ??

Żużaczku, mój adres to marta.dziura@orange.pl
Czekam na zdjęcia.

Agata, moje dziewczyny biora praktycznie od urodzenia hemofer i tylko na początku miały zielone kupy, potem się unormowało. A teraz z nowości jedzą wszystko, tzn. rano mleko, potem kaszkę na mleko+jakiś owoc, na obiad zupkę z mięskiem lub bez, potem mleko i po kąpaniu na spanie mleko bebiko2R z kleikiem ryżowym a mimo tego kupki są normalnej konsystencji tylko kolory czasem różne.

reklama
My chcieli bysmy wyskoczyc z maluchami albo nad morze albo na mazury. Wolała bym nad morze ale to juz od teściów bysmy musieli samochod z klima porzyczyc. Pewnie się zgodzą ;D

Do góry