reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
no a my dziś rodzinką wybraliśmy sie do groty solnej, co prawda troche to przereklamowane jak na mój gust, ale nawe Liwci sie podobało. Poza tym fajnie bo tylko my bylismy, taki relax w niedziele miałam, a co !! :)

U nas tez marchewka zatykała Liwie a poza tym ona nie lubi jej wiec w ogóle nie dajemy takiej samej chyba ze w zupkach to wtedy zje

agata Majka już miała kaszkę na noc i nic, dalej chciała jeść co 2 godziny, próbuję metodę zaklinaczki, pomęczę się ale może to coś da, będe twarda i będę wpychac jej tego smoka zobaczymy

a od jutra ścisła dieta, śniadanko chlebuś z masełkiem, obiadek gotowany kurczaczek i surówka z marchewki, kolacja chlebuś z jakąś szyneczką, trudno, jak małą ma biegunke przez moje jedzenie, to myślę że cztery dni takiej dietki powinny wyjaśnić sprawę

GAGA jesli mozna ta Twoja dietke zmodyfikowac - to nie chlebus a bułeczka. Chlebus na zakwasie tez moze szkodzic

SMUTNO MI SMUTNO MI SMUTNO MI SMUTNO MI.... I DO K. SAMA NIE WIEM CZEMU. Może męza mi brakuje... chory jest i go wyklonowalam do Bielska. moze jutro juz wróci? Ech....

SMUTNO MI SMUTNO MI SMUTNO MI SMUTNO MI.... I DO K. SAMA NIE WIEM CZEMU.

Ja daje Bibiemu sok z marchewki jak robi za rzadkie kupki. U nas działa rewelacyjnie. Pozatym mały absolutnie nie chce jeść mleka i nic mleko podobnego! Za to zupki, deserki uwielbia. Jadł już dania z krulikiem, indykiem, jagnięcinką i przeróżne warzywne. Ale najchętniej dynie z ziemniakami i gruszki wiliamsa.
A tak w ogóle to mamy pierwszą perełeczke w buziuni. Dziś wyszła z dziąsełka!

gratulacje dla Wiktorka Bibiego na tego pierwszego ząbka !!!

Żużaczek mi tez smutno i wku.... jestem jak osa ! chyba to zjonizowane powietrze mi zaszkodziło !!!

Gaga to zaczynasz od początku !! powodzenia i wytrwałości !!

Cześć dziewojki. Wróciłam po sobotnim wieczorze i nocce spędzonej u siostry.
Jsteście jakieś wróżki, czy co? Mężuś wczraj złapał za rączkę, przeprosił a ja się oczywiście poryczałam. Już sobie wyjaśniliśmy i jest dobrze. A myślałam, że to będzie mega - kosa. I dobrze, że już ok, bo nie lubię tych cichych dni. ;D

justynka czy w końcu zaszczepili Ci Liwcię? Bo rozumiem, że jeszcze bierze zastrzyki?
Nam przypada szczepionko w tym tygodniu, ale Oliwce co rano wyciągam z nosa długachne gilosy i jeszcze kicha i nie wiem, czy ją zaszczepią.
justynka byliście w tej grocie z Liwcią? To ja jestem jakiś straszny cykor, bo jeszcze od zapalenia oskrzeli mała na spacer nie wyszła, ewentualnie w foteliku do auta. I pomyśleć, że ja matka podwójna , a tu debiutujące takie odważne. Zobaczę, co mi powiedzą na wizycie, jak będzie ok, to też odnawiam spacery.

zuzaczku kochany nie smutasaj się bo Wituchę zasmutasasz :(

oj a ja od poczatku a jakże, trzeba było zuzaczka słuchac i powolutku wprowadzac sobie do dietki nowości, ale dupa jestem to teraz mam :( ale jutro chyba podam Majce marchewkę ze słoiczka, nie powinna jej zaszkodzić bo juz marchewke jadła, więc może pomoże ją zatwardzić

anda u nas nie ma cichych dni sa ciche godziny, a nawet minuty ;) bo my to nie umiemy sie złościć, powarczymy na siebie i nam szybko przechodzi

Monia duża buziuchna dla mojego zięciunia za ząbala ;)

zuzaczku kochany będe wdzięczna za wszystkie rady dietkowe, co lepiej jeśc a czego nie, bułeczki już wiem, radź ;)

to i ja się dołączam do porad dietkowych.
Muszę zacząć też wszystko od początku ( już poraz drugi). Łukasz znowu ma jazdy. Dziś kupka śluzowata i big kolka. Tylko nie wiem czy to z mojego jedzenia czy z nowości. Masakra. Już mam czasami wszystkiego dość. Już nawet mąż ze mną rozmiawiał czy przechodzimy na sztuczne mleko i odstawiamy cyca. Ale mi jeszcze szkoda. Sama nie wiem co mam robić. Ale jak widzę jak Łukasz się męczy to ...

reklama
słowiczku to zacznynamy razem, będzie nam raźniej ;) a ja sie ciesze bo jeszcze może troszke schudnę dzięki temu, i żadnych takich o odstawianiu dzidzi od cyca, damy radę, co my bysmy nie dały ?????

Do góry