reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
rany tak właśnie patrzę i Majak jadła o 11 kaszkę, potem o 13.30 , 16.30 cyc i tyle !!! a ja się dziwi że mi cycki chcą eksplodować idę małą podłączyć ::)

hej!!
Wszystkiego dobrego w nowym roku!!!!
Ale się za Wami stęskiliśmy!! Tydzień bez komputera (awaria)!!!
Zaległości mam straszne!!!
Dużo zdrówka dla wszystkich cierpiących na rozmaite dolegliwości!!
Jak wasze maleństwa zniosły strzelaninę???
Witamy nowe sierpnióweczki!!!!
Pozdrawiamy serdecznie!!

gaga no własnie Witek takoz samo. Cyce pełne a on bez apetytu ale jak mu rozmasowalam palcem dziąselka to az pisnął. To juz mam przyczyne niejedzenia. Ząbki idą. Oby nie było tak jak z Boguchą :(...39temp i ryk przez pare nocy. :( :(

Majce jeszcze uzębienia nie widać, ale cosik marudna ostatnio i tylko by na rękach siedziała, juz mam ręce do kolan, a w domu syf, tyle co Krzysiek zdąży posprzataćpo pracy, koszmar!!!dobrze że ze chrzcin zostało jedzenia, to odmrażam systematycznie ;D

Kochane jesteście dzieweczki :D :D :D.
Malutką wykąpałam i po zjedzeniu bebika 2r(180ml) zasnęła , aż mruczy. Nie puszczałam jej dziś z ramion do nikogo. Boże jak ja ją kocham. Wprost oszalałam za córeczką. Dopiero chyba teraz dojrzałam do macierzyństwa :D.
Jeszcze naszykuję sobie łaszki na jutro , paznokiety już umalowałam i zaraz idę się tulić do maleńkiej.
Na małą mówimy częto "pluta", no bo jest wiecznie upluta. Ostatnio łyżeczką stukałam, ale nic nie wystukałam. Dziąsełka nie są jeszcze rozpulchnione, więc do ząbków pewnie daleko.
To do jutra. :mad: :( :( Trzymajcie kciuki. Napiszę zaraz po powrocie.pa pa pa
monia nie chowaj się . Napisz coś.

reklama
anda tak trzymać z humorem, będzie dobrze,
Monia jak masz smuta to się wypisz, koło pocieszczek w gotowości :-*
idę kimać bo mała już komara tnie, jutro pobudka wcześnie bo krew idziemy małej badać, mam nadzieję że się poprawiło coś

Do góry