reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

zuzaczku wysyła się
nie mogę się napatrzyć na to moje dziewczę jak kima w łóżeczku ;)
a ten mój durny kot chodzi i drze ryja !!! głodny czy jaki ;D

reklama
ja niestety w moją kochana garsonke nie wchodzę, kupiłam ją na obronę a wtedy miałam rozmiar 34 a i tak byłą duża ;) no więc zakupiłam teraz ciuch spódnica rozmiar 38 tak mi dupsko urosło paskudne, ale ciuszki fajne ;)

Cześć Mamusie:)
Ja dopiero dzisiaj doszłam do kompa. Na same święta robiliśmy malowanie pokoju:( I przez całą sobotę i niedzielę sprzątaliśmy, przestawialiśmy meble i nie miałam czasu nawet tu zajrzeć.
U nas też chrzeciny w święta, w domu niestety. U nas ma być 22 osoby + 5 dzieci. I też przeraża mnie ten fakt, ale jakoś będzie.
Goga, całuski dla Mareczka od dziewczynek.
Jak znajdę chwilę to się odezwę.

Goga szok 5 m-cy, Twój Mareczek równy miesiąc starszy od Roksany! moja dziś kończy 4 miechy!!!
troszkę małą dokarmiam Nutramigenem, w ciągu doby dojada tak ok 100 ml, czyli niewiele i powiem szczerze że to nie to że nie mam pokarmu tylko jej się nie chce tak ciągnąć, leniwiec pospolity!!! :p
aaa lekarka od laktacji powiedziała mi zeby nie wprowadzać żadnego jedzonka do skończenia 5 m-ca podobno śluzówka jest jescze niedojrzała?

gaga no fakt z tym adresem - pierdola na kolkach ze mnie ;D ;D ;D ;D ;D. Dzieki, doszlo!! Hahahaha.......38..... kiedy to było?? po pierwszym maluszku. teraz czterdziecha bo mimo ze brzuszka nietu to biodra jak u Wenus z Wilendorfu.

Juz jestem pofarbowana i ostrzyzona. jeszcze ladniej to wyszło. Moj syn zarządał, żeby było więcej jasnego koloru i takowoz zostało zrobione ;)

zeżarło mi posta kur...........
zuzaczku na zdjciach nie wyglądach na rozmiar 40, ani trochę !!!!!! wklej fotkę wryzurki

Roksi buziaczki :-* :-* :-*

anika super że pokarm jest ;)

hej!!
Buziaczki dla Mareczka!!!! Wszytskim 4 miesięczniakom naj naj......
Mój Tomcio w Boże Narodzenie 5 miesięcy będzie kończył O rany!! ja to na święta tylko okna umyłam... tak mnie ta moja praca dołuje że nawet mi się nic nie chce!!
Co do rozmiarów to masakra Żużaczku u mnie też 40 poszła się paść teraz to nawet wstyd się przyznać... do rozmiaru...
Pozdrawiamy..

zdjęcia to chyba wkleję poswiateczne, bo teraz nie układała mi włosow a ja sama nie mam czasu, zresztą tak jakoś sciela że i bez ukladania fajno.

haha... a mi sie wydaje ze na zdjęciach straszna rochla ze mnie...

wczoraj sobie poplakałam... ze szczescia... ze przy Wigilijnym stole taka nowa malutka miłosc będzie siedziala.....i znowu mam oczy mokre.... :D

reklama
Anika, mam pytanie. Jak Roksi znosi nutramigen?? Pije chętnie czy raczej pluje?? Dlaczego tym dokarmiasz??
Bo mi coś mleczarnia zaczyna nawalać i coraz mniej mniej pokarmu a dokarmiać będę mogła tylko nutramigenem lub bebilonem. Mały ciągle ulewa ale nie tak mocno i problemy brzuszkowe nadal są. Wyjście takie jest właśnie mleczko lecznicze. Chciałabym Go już pomału uczyć pić z butli, bo jak mleczarnia ogłosi strajk to będzie masakra...
Żużaczku dawaj fotki fryzurki. Ja na piątek umówiona i brak koncepcji.
Właśnie wczoraj kupiłam sobie kurtkę i rozmiar 40. Szok. Ale kurtka ma być większa. A co do reszty to na długość zawsze było 38 a na szerokość 36. Bom chuda i długa była. A teraz jest akurat. Rozmiar 38.

A ja doszłam od czego młody miał takie rewolucje brzuszkowe po tym co napisała Anika. Próbowałam wtedy podawać mu coś ze słoiczka. Widocznie organizm nie jest jeszcze gotowy. Odstawiłam wszystko ( i dopukać) jest lepiej. Ciutkę, ale lepiej.

Do góry