reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Hej dziewczyny!!!
Za nami kolejna ciezka noc :mad: Olek budził się co 10 min, pół godziny, a jego najdłuższy sen dzisiejszej nocy trwał godzine :( ale składam to na to, że może po szczepionce jest taki niespokojny troszkę....
Co do znaków z zodiaku, to Olek już się na lewka nie załapał, bo jako, że urodził się 8 dni po terminie to jest juz panna :p
A co do tej zaklinaczki, kurcze miałam ją sobie zamówić od Mikołaja....ale w końca zapomniałam, czy któraś z Was mogłaby mi ją przesłać w wersji elektronicznej mailen@wp.pl
bede wdzięczna ;D
Miłego dnia

reklama
Mailen, nie zauważyłam, że Gaga wysłała i ja też Ci puściłam. Mam nadzieję, że nie zapchałyśmy Ci skrzynki ;D
Marta, a Ty masz ten Bebilon HA czy zwykły? Bo ja muszę HA...
Żużaczku, jesteś? Mam pytanie zupełnie z innej parafii. W Twoich okolicach, koło Siemiatycz, jest miejscowość. Na mapie Mszczona Królewska, w jednym atlasie Moszczona Królewska, a w innym Moszczana Królewska. Czy wiesz może, jak naprawdę nazywa się ta miejscowość??

Goga sprawdzę, bo nie znam, będe musiała na naszych regionalnych stronkach poszukac
Wróciłam z Tomografii. Wynik będzie o 12-stej.
Horror... przy wpuszczaniu kontrastu tak mi zyły pękały że jestem cała pokłuta, spuchnieta i pobandazowana... :( Nie mowiąc o bolu :( :(

My po wizycie u lekarza. Łukasz zdrowy. Nawet jego lewa rączka rozwija się prawidłowo tylko dłoń inaczej a to już inna historia.Ćwiczenia przynoszą oczekiwany rezultat.
Mały waży 6520g. na golaska.Podwoił swoją wagę urodzeniową już w czwatrym miesiącu, czyli jest ok.
Dowiedziałam się, że z Viburcolem nie ma co przesadzać a wręcz lepiej go unikać.
Lekarz powiedział mi , że dość często na oddział trafiają dzieciaczki z zapaleniem odbytu po tych czopkach. I bądź tu mądry. Możliwe, żeby homeopatyki tak wpływały na dzieciaczki?? Ja co prawda podałam ze 3 razy a teraz to trochę się boje i będę go sporadycznie stosować.

Żużaczku, trzymaj się.

Kurcze taka ciekawa i wciągająca ta zaklinaczka.....ale cóz brak czasu nie pozwala na spokojna lekture :(
Tym bardziej ze jutro mam szkołe i już egzamin, bo powoli zaczyna się sesja :mad:

Trzymaj się Żużaczku i daj sobie spokój z szukaniem. Myślałam, że może wiesz... Nogi mi już siadają i kręgosłup też. Czwarty dzień klęczę nad tą mapą i jeszcze końca nie widać... Już zjechałam z Twoich stron w okolice Moniki - sprawdzam między Radomskiem i Częstochową :)
Marta szkoda, bo się zmarnuje :(
Słowiczku - to dobrze, że reszta rączki dobrze się rozwija. Bo jak byście chcieli kiedyś Łukaszkowi np. rekonstruować dłoń, to lepiej, prawda?

reklama
Do góry