reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

no a u nas się przestawiło, Majcia zasypia koło 20 potem po 30-40min budzi się i polka do 23, gadanko zabawy, zero snu, jak zaśnie to budzi sie co 1,5 godziny, koło 6 biorę ja do łóżka i śpi ze mną nawet do 10-10.30, dlatego dziś spróbuję spać z nią w łóżeczku i będę wiedzieć czy ona jest głodna, czy po prostu chce byc blisko mnie, nie jestem za spaniem z małą ale MUSZĘ się w końcu wyspać, choc troszkę

reklama
hej !! a my juz po urodzinach teściowej i Liwcior jak zwykle w centrum uwagi, i cała hepi ze ją noszą i gadają !! Generalnie jak ktos obcy przychodzi to zafascynowana jest i lustruje z góry na dół !!
Gaga mi Liwcior wczoraj strajk ogłosił i co chwile z płaczem sie budziła albo przez sen płakala to wziełam ją do siebie i cała noc spała z nami i przytuliła sie do cyca i do rana bez problemu ale ja jak na szpilkach spalam!! Też nie jestem za takim spaniem ale co zrobic czasem trzeba wiec moze akurat u Ciebie to pomoze !!
Kręgosłup mi siada i napina jak nie wiem juz nie mam siły ją nosic, takiego 9 kg klocka !! ;D

Liwcia waży 9kg ??? rany Majka tylko 6200 !!!
ja wczoraj nakarmiłam Majke o 23 poszliśmy spać a o 00 trala lala jeść panna chcę, więc stwierdziłam do mnie do łóżka i koniec, nakarmiłam ja i spała do 4 potem cyc i kima dalej !!! potem koło 7 jeszcze jej dałam cyca bo zaczęła się wiercić i spałyśmy do 9 !!! i w dupie mam książki które mówią żeby nie spać z dzieckie, właśnie że będę bo Majcia najwidoczniej nie jest głodna tylko potrzebuje bliskości i chyba zaczniemy z mężem z nia spać, dobrze że łóżko mamy wielkie ;)
justyna, ja też śpię nieruchomo, ale śpię ;D i to najważniejsze

Gaga, mój Łukaszek jeszcze ani jednej nocy nie przespał w łóżeczku. Śpimy we dwoje. Męża musiałam chwilowo wygonić ze spaniem do drugiego pokoju. W trójkę trochę nie wygodnie. Muszę małego nauczyć spać w łóżeczku, choć w dzień już śpi. Ale zostały nocki...
Także książki na bok. Pisali je pewnie ci ludzie, którzy nie mają dzieci...

Nasz Bibi dziś w nocy co godzine budził się z płaczem w tym 2 dłuższe histerie. Skończyło się o 4 u nas w łóżku. Przespaliśmy tak do 8.30. Czasami nie należy tego co piszą brać do serca.

też tak sądzę, jak Majcia chce spać z nami to niech spi, przynajmniej wszyscy będziemy wyspani ;D potem sie będe martwić jak ją nauczyć spowrotem spać w łóżeczku, postaram się żeby w dzień spałą sama w łóżeczku,

nasz szkrabek spi w nocy w kolysce, czasem tylko z nami, jak podczas karmienia zasnęi męza nie szturchne, żeby go odlozył. Teraz na dniach bedziemy go juz przekładali do łóżeczka. Stoi kupione i czeka. Bo w kolysce ma juz ciasnawo ;D. Łózeczko z drewexu sosnowe i materacyk piankowo-kokosowy udało nam siekupic od dziewuszki z BB za 150zł. Wszystko nowiiutkie, bo wyprowadza się za granice i musiała wszystko posprzedawac. jeszcze dolozyła komplet poscieli frote. ;D

gaga ja jak słowiczek, ani jednej nocy nie spałam bez malutkiej. Od 14 sierpnia śpię jak to nazwałyście- nieruchomo, ale rano nie chodzę na rzęsach.U nas też w wychowaniu lsiążki poszły na bok. Za pierwszym razem chciałam książkowo i nic z tego nie wyszło , a tylko ja się stresowałam.

reklama
anda idę w wasze slady ;) książki kłamią ;D Majka sama wie co dla niej najlepsze, jak chce koło mamusi to ma, a ja się cieszę że tak mnie potrzebuje i chce czuć moją bliskość, chyba mnie kocha ten mój aniołeczek...........

Do góry