reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Słowiczku, dziękuję. To dla koleżanki, ma miesięczną córeczkę, która ma kolki, płacze okropnie przez 15-20 minut, a potem pada i najgorsze, że na początku nie wiedzieli czy usypia czy traci przytomność. Na szczęście okazalo się, że usypia.
Żużaczku, pleśniawki już przeżyłam więc wiem jak wyglądają.Ale dzięki za podpowiedź. Zobaczymy, mi się wydaje że to zęby, Teściowa też wczoraj patrzyła i wygląda to na zęba. Zobaczymy co będzie się dalej działo. Będę wam pisać co i jak.

reklama
Bibi kolki w czystej formie czyli 3x3 (3 razy w tygodniu, 3 godziny płaczu) już nie ma od ponad miesiąca. Problemy z brzuszkiem niestety nie mineły. Najleprzy pediatra, alergolog w naszym mieście stwierdziła, że niestety to jest jedna z cech alergii, która ujawniła się skazą białkową. Mimo wyeliminowania alergenów to Bibi i tak często ma wysypke i boli go brzuszek. Są teorie które mówią, że wprowadzenie innych produktów powoduje zmniejszenie kolki. Ja myśle, że to raczej zbieg okoliczności. Nowe jedzonko wprowadza się jak kolka z reguły mija, około 4 miesiąca.
Słuchajcie mam pytanie do mam bobasków-nocnych marków. Ile godzin w sumie śpią wasze dzieci w dzień?

wiecie co... smutno mi. Chyba po raz pierwszy nie jestem wsciekła tylko mi smutno. nie wiem czemu. taka melancholia zupelnie nie w moim stylu. Jakieś czarne mysli mnie nachodza...pewnie nnie mam prawdziwych problemów i zaczynam się głupotami martwić. Ech... poplacze chyba sobie... :(

zuzaczku na poprawę humoru
beztytuu6ck.png

monia Majcia spi koło 10-11 jakieś 30min potem na spacerze koło 2 godzin a jak nie ma spaceru to koło 13 jakieś 30min, potem koło 15 nawet do 3 godzin, ale ostatnio coś jej się poplątało ze spaniem nawet w dzień

a tak przy okazji pierdo......... tym mlekiem w kąt

Żużaczku, głowa do góry:)
Gaga, dobrze zrobiłaś:)
A ja mam pytanie do Mam butelkowych, które wprowadziły swoim maluchom mleko 2. Moja Ania od kiedy zaczęłam jej dawać Bebilon2, zaczęła strasznie ulewać. Nie wprowadzałam od razu, tylko jednego dnia zastąpiłam jedno karmienie, drugiego dnia znowu jedno, na trzeci dzień dwa, na czwarty też dwa i dzisiaj pierwszy raz trzy razy. Czy to możliwe że tak źle toleruje to mleko?? Jak piła tylko jedynkę to nie było takiego problemu.

rany Majka znowu nie śpi, juz nie wiem co robić, do tego płaczę, nie wygląda żeby ją cos bolało, nie wiem juz może jest zmęczona i nie może usnąć??? ja padam na pysk, tatus się nią zajmuję, łeb mi pęka, nie mam już siły

gaga super z tym mlekiem. Co do wieczornego placzu to Witek tak ma od parenastu dni. Musi sie wyplakac zanim zasnie i tez nie wyglada na to zeby mu coś bolało. A ja się nareszcie wy....łam.... po 2 dniach.

ja juz mam dość, Krzysiek grzechota jej grzechotką i mnie zaraz kurwica od tego dźwięku szczeli, łeb mi napier....... %$#*%^^*&^#%$@%$#* wwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie mam już siły, nerw mnie złapał

reklama
no zasnęłą po 23, karmionko po 1 po 2, po 5, po 7 ;) ale spałyśmu do 10, chociaż tyle dobrego, własnie wróciłąm ze spacerku i tyłek mi zmarzł strasznie, raczę się właśnie herbatką z soczkiem malinowym ;) a zaraz mam korki, ojjjjjjjj jak mi się nie chce

Do góry