reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Hej dziewuszki!!!!
Ale się dziś steskiniłam za swoim maleństwem.....bo niestety byłam cały dzień w szkole :mad:
Ale podobno Oluś był grzeczniutki więc za bardzo dziadków nie wymęczył ;D Siedziałam w szkole i tylko myślałam o nim i zdjęcia ogladałam ;)cieżka taka rozłąka :(
Ale.....mam dobra wiadomość statystyka ZALICZONA!!!!! A to wszystko dzięki Waszym kciukom, dzięki ;)
Padnięta jestem więc spadam bo muszę się nacieszyć synkiem, bo jutro kolejny dzień rozłąki i tęsknoty......
Spokojnej nocki i buziaczki w czółeczko dla wszystkich dzieciaczków na dobranoc ;)

reklama
no Milenko gratulacje ;) wiedziałąm że się uda
Justynko jak tam Liwcia ??? bo nasza nie spi jeszcze, chyba trzeba z naszymi kobitkami małymi pogadać poważnie
Majka jakąś wysypke dostała i pojęcia nie mam od czego ;( taka mikroskopijna ta wysypka, takie maluteniutkie krostki, nie wiem o co chodzi

Widzę że prawie u wszystkich dzieciaczków jakieś problemy skórne. Mój Tymek też ma jakieś problemy. Na kolankach i na policzkach ma taką szorstką skórkę ale bez żadnych krostek i odbarwień. Pod palcami czuć a nic nie widać ???
Co do nawilżaczy to my mamy model Venta 24. Nawilżacz z oczyszczaczem powietrza. Prawdę powiedziawszy mało go używamy bo mamy cały czas rozszczelnione okna no wiecznie coś się suszy więc wilgotność powietrza jest wyższa niż norma przewiduje.
Nie mniej jednak nawilżacz jest super.

Kupiłam dzisiaj z Hippa soczek i deserek - będziemy jutro próbować ;). Dziękuję wszystkim za opinie dotyczące wprowadzania stałych pokarmów :) :) :)

wybraliśmy się kiedys na ten film do kina - po 15 minutach wyszliśmy ;)
Oboje z Tomkiem bardzo nie lubimy się bać na filmach ;D

u nas dzis pierwszy mikolaj zawital, mala dostala kosmetyki nivea, podusie-ksiezyc z klapouniem i czd tygrycha co sie tak rozciaga na sprezynie :D , a od drugich diadków komplecik rekawiczki, czapa i szalik :)

a co tu taka cisza znowu??? ja zaraz spadam mala kapac, moze po tych odwiedzinach pospi ladnie

uch! Witajcie! Własnie wrócilismy z Bialska i nie wiem w ktora strone zeza robic. Na allegro moje aukcje ida jak woda, na BB plotkujecie beze mnie.... ;D ;D. Trzeba nadrabiac ;D.
W czwartek pieklam wyobraxcie sobie UDZIEC Z SARNY. Po raz pierwszy mialam do czynienia z takim miesem i wiecie ze wyszło mi super hiper!! Polecam się jakby co.
Witek od jakiegos czasu dalje dżezu - je w nocy co godzine. padam na pysk. U dziadków tak samo a w dodatku od trzech dni nie robił kupki. dzis poszedł w ruch czopek glicerynowy i taka kupe wydusił, ze w pampersie się nie zmiesciła.
W domku pokrywaja dach. Slicznie to zaczyna wygladac, jak sie "obrobię" to powklejam zdjęcia.
Witek w bielsku ma superasna kolyske ;D. Ta kołyske zrobił kiedys jego pradziadek dla jego dziadka. A teraz Witus sie w niej koleboce ;). tez mam sliczne zdjecie to wkleje. Na razie maż mnie goni, bo jakiś projekt chce przesyłac.

hej hej !! my juz w domciu !! Liwcior dał popis na noc i dopiero teraz padła, ale miała prawo bo dzis dzien pełem wrażen bo pierwszy mikołaj był u Liwciora, moja kumpela chodzi za Mikołaja i dzis była u Liwci bo wtorek ma obładowany i były jeszcze dzieciaczki od znajomych i w ogóle super!!!
Sto latek dla Aniki
A mój szkrab dzis konczy 4 miesiąc - matko jak ten czas leci
Gaga ja zdj to bym dziennie wklejała ale pisze z laptopa a tu internet jak czołg chodzi i ta strona do wstawiania mieli sie wiecznie :p

reklama
hej!!
Nasz Tomuś odkrył że ma nóżki łapie za nie..... i piszczy przy tym z radości........
Zjada już po całym słoiczku zupki i deserka!!! Dalej nie chce jednak kaszki i nic z butli....
Szykują mi się problemy z powrotem do pracy.... brak godzin ... itp....
pozdrawiamy

Do góry