Goga, a wąchałaś już to mleko?? Ono jest strasznie śmierdzące. Moje małe je jadły na samym początku bo było przypuszczenie, że mają skaze białkową, ale okazało się, że jednak nie. Przez cały pierwszy miesiąc dawałam im to okropne mleko. Więc nie wiem czy nie będziesz miała problemu, po tym jak Marek dostawał już takie dobroci Wydaje mi się, że lepszy jest Bebilon Pepti, w składzie to samo co nutramigen, ale w smaku dużo lepszy, bo rozmawiałam o tym z pediatrą. Spróbuj i daj znać jak Marek reaguje na ten nutramigen. A wagę Mareczek ma śliczną
reklama
Ż
żużaczek
Gość
... buuuu dziewuszki. To nie wiecie jak z ta marchewką??
Żużaczku, ja dziewczynkom nie podaje jeszcze soczku, ale z tego co czytałam u lipcówek to one jeżeli nie szło jabłuszko to podawały marchewkę- soczek. Z bobovity widziałam jest marchewka z jabłkiem i z witamina C. Moze taki zestaw posmakuje Twojemu Maluchowi
Ż
żużaczek
Gość
Witusiowi soczek z jabłka bardzo smakowal, kupki miał super, co z tego jak bardziej ulewał i brzuszek go bolał . Zaczne chyba od marchewkowego. Widziałam z HIPPa sam marchwiowy.
mobugaj
Fanka BB :)
Gaga ja dalam Bibiemu dynie z ziemniaczkami wczoraj i dziś (słoiczek z hippa na pół) był zachwycony. Zobaczymy jak kupka jutro wyjdzie. A takie spodenki jak Majci widziałam w katalogu Quelle - kosztowały 95zł. Tam są takie ciuszki, że szok. Śliczne ale mnie na nie nie stać. Po chrzcinach kupie coś Bibiemu jak jakieś pieniąszki dostanie. Jakieś ubranko na wiosne. Ubranka dla dziewczynek są tak cudowne. Powiedziałam Arkowi, że drugie dzidzi ma zrobić dziewczynke!
A jednak nie obędzie się bez antybiotyku. Zapalenie gardła. Znowu 5 leków...
A jednak nie obędzie się bez antybiotyku. Zapalenie gardła. Znowu 5 leków...
justyna
Fanka BB :)
hej !! a ja dzis dostalam z hippa rzeczy ;D
Żużaczku Liwcia tez po marchewce zapchana, jak boisz sie ryzykować to daj mu m oze dynie z ziemniakami (hipowskie) ja tak jak Monia dzis tez jej to dałam i nawet smakowało!!!
Pisałyscie kiedys o kalendazach my tez robuimy jak któraś z Was bedzie zainteresowana to piszcie na gg a taki z Liwciorem zrobiliśmy
Żużaczku Liwcia tez po marchewce zapchana, jak boisz sie ryzykować to daj mu m oze dynie z ziemniakami (hipowskie) ja tak jak Monia dzis tez jej to dałam i nawet smakowało!!!
Pisałyscie kiedys o kalendazach my tez robuimy jak któraś z Was bedzie zainteresowana to piszcie na gg a taki z Liwciorem zrobiliśmy
reklama
Dziewczyny, czy dajecie dzieciaczkom stałe pokarmy za zgodą lekarza ???
Tak czytam i czytam i widzę że prawie wszystkie już coś dajecie swoim maleństwom. A mnie najpierw pediatra zabroniła dawać cokolwiek do 6 miesiąca a dzisiaj gastrolog dziecięcy też powiedział że lepiej za wcześnie z dziećmi nie eksperymentować bo mają niedojżałe przewody pokarmowe i gorzej to wszystko znoszą.
Pytam bo muszę najpóźniej za miesiąc zacząć wprowadzać coś stałego ze względu na mój powrót do pracy.
Tak czytam i czytam i widzę że prawie wszystkie już coś dajecie swoim maleństwom. A mnie najpierw pediatra zabroniła dawać cokolwiek do 6 miesiąca a dzisiaj gastrolog dziecięcy też powiedział że lepiej za wcześnie z dziećmi nie eksperymentować bo mają niedojżałe przewody pokarmowe i gorzej to wszystko znoszą.
Pytam bo muszę najpóźniej za miesiąc zacząć wprowadzać coś stałego ze względu na mój powrót do pracy.