reklama
Ż
żużaczek
Gość
gaga ja się zastanawiam czy jak ta paczkę 3 skończymy to nie kupic większych...ech..... ;D ;D
Ż
żużaczek
Gość
7,5 kg ale jest bardzo "rozłozysty". Spodenek z gumka w pasie nie moge dla niego dobrac ;D
Cześć dziewuszki. Za nami weekend u teściów... Znowu mam dość wyjazdów na jakiś czas... I już zaczyna się dyskusja, u kogo spędzimy Wigilię. I co byśmy nie zadecydowali, to i tak wszyscy będą niezadowoleni. Szczerze powiedziawszy najchętniej zostalibyśmy u siebie... I kto wie, czy nie sprawdzi się taki scenariusz, bo śnieżek pada i pada, a u nas w autku letnie opony, a poza tym Marek wchodzi właśnie "na wcisk" do fotelika. I w sumie on odziedziczy fotelik po Michałku, ale Michałkowi trzeba kupić większy
Jeżeli chodzi o pampersy, to my chyba ze trzy tygodnie temu przeszliśmy na 4 (3 uciskały Markowi nóżki, bo on waży ponad 8,5 kg - jutro idziemy na szczepienie, to będę wiedziała dokładnie). I pampersy kupujemy 4, pieluszki TESCO 3, a BELLA HAPPY - 2. Nikt z rodziny się nie może polapać co i jak.
Dostałam w piątek paczuszkę z Hippa - soczek, ziemniaczki z dynią w słoiczku i do tego łyżeczka. Dziś przyszła paczka z Nutricii - próbka mleka Bebiko i kaszki Bobovita, a to tego poradnik żywieniowy - taki gruby skoroszyt. I jeszcze mam awizo, że czeka na poczcie jakaś paczka, która się nie zmieściła do skrzynki
Jeżeli chodzi o pampersy, to my chyba ze trzy tygodnie temu przeszliśmy na 4 (3 uciskały Markowi nóżki, bo on waży ponad 8,5 kg - jutro idziemy na szczepienie, to będę wiedziała dokładnie). I pampersy kupujemy 4, pieluszki TESCO 3, a BELLA HAPPY - 2. Nikt z rodziny się nie może polapać co i jak.
Dostałam w piątek paczuszkę z Hippa - soczek, ziemniaczki z dynią w słoiczku i do tego łyżeczka. Dziś przyszła paczka z Nutricii - próbka mleka Bebiko i kaszki Bobovita, a to tego poradnik żywieniowy - taki gruby skoroszyt. I jeszcze mam awizo, że czeka na poczcie jakaś paczka, która się nie zmieściła do skrzynki
Ż
żużaczek
Gość
my też następne 4 kupimy.
Goga a skąd ty te relamówki dostajesz? Ja w klinice tez wypelnialam, i kolezanki ale my nic nie dostajemy Penie Białystok to juz Białe misie
Goga a skąd ty te relamówki dostajesz? Ja w klinice tez wypelnialam, i kolezanki ale my nic nie dostajemy Penie Białystok to juz Białe misie
Żużaczku, ja myślę, że oni w tych firmach wysyłają, jak dziecko skończy 4 miesiące... (bo poza wypełnianiem ankiet w szpitalu nigdzie nie podawałam swojego adresu). Przecież Marek jest najstarszy, dlatego ja dostałam pierwsza. Potem powinna być Anecik... Lada dzień pewnie wszystkie dostaniecie...
reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Cześć dziewczyny.
Dopiero dwa dni jestem sama a już padam na pysk... Mam dość, niech ten mężulo już wraca. Łukasz wczoraj cały dzień wył. Nie wiem co go ugyzło, Gaba psoci, eh, mam naprawdę dosyć.
A babybooma mam tylko czas poczytać w ciągu dnia a jak dzieci zasną to już ledwo na ślipia patrzę...
Także melduję, że jestem, ale tylko czytam.
Dopiero dwa dni jestem sama a już padam na pysk... Mam dość, niech ten mężulo już wraca. Łukasz wczoraj cały dzień wył. Nie wiem co go ugyzło, Gaba psoci, eh, mam naprawdę dosyć.
A babybooma mam tylko czas poczytać w ciągu dnia a jak dzieci zasną to już ledwo na ślipia patrzę...
Także melduję, że jestem, ale tylko czytam.