reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

a ja się trochę boję pić alkohol........
przez całą ciążę 1 karmi wypiłam.....
a tak mi się marzy zimne piwko i mięsko z grilla........

reklama
klinke ja pytałam lekarza i powiedział że małe piffko spoko, na laktację dobrze robi ;D a poza tym ja piję po karmieniu wieczornym, następne za conajmnie 3 godziny więc piwka ani śladu wtedy (tak podają w książce że po 2 godzinach nie ma )

Dziewczyny jak tak was czytam to mi lepiej. Myślałam, że tylko ja mam takie doły. A to chyba normalny stan młodych mam. Jestem dziś po kolejnej rozmowie z moim kochaniem. Dzięki Bogu, że się kochamy i potrafimy ze sobą rozmawiać (wczoraj o tej porze chciałam Arka świńską pałą przez łepetyne zdzielić). Nie wiem jak wygląda życie ludzi, którzy zaliczyli wpadke i nie czuli do siebie czegoś głębszego. Jak oni się odnajdują w nowej sytuacji?

Wszystkiego najlepszego dla mojej ewentualnej synowej ode mnie i od Bibiego.

Gaga a czego Ty chcesz od swojego wyglądu? Na zdjęciach jest wszystko ok.

monia chce mniejszej dupy, płaskiego brzucha, wagi jak sprzed ciąży i żeby mi włosy odrosły!!!!!!!!!! no tylko tyle ;D

gaga ja niby ważę tyle co przed ciążą, ale to i tak zdecydowanie za dużo, ale figure mam całkiem inna, biodra, tyłek........a o brzuchu swoim jędrnym i umięśnionym to juz nawet nie wspomne hihi, ale moze od nowego roku sie zmobilizuje i jesli Aleksander da mi taka możliwość to zaczne chodzić na aerobic bo mam pod nosem, 5 min drogi, taka godzinka wieczorem przynajmniej 2-3 razy w tygodniu wyżycia się może poprawiłaby mi nastrój ;D

Kurczeee a ja dzis zamiast świętować z synkiem jego 3 małe urodzinki to muszę jechać na egzamin :mad: Trzymajcie za mnie kciuki!!!!!!!!

Olusku sto lat !!!! Majcia posyła kissy ;D ( Bibi nie bądź zazdrosny ciebie i tak kocha najbardziej i dziękujemy za życzonka)

Milenko trzymamy kciuki za egzamin, napisz jak ci poszło

co do ćwiczeń to ja cisnę brzuszki teraz 80, ale znowu zaczyna mnie boleć po nich brzuch i musze sobie dac na wstrzymanie, coś po tej cesarce chyba tam nie dokońca się zagoiło

Oluś dziękuje za życzona i również przesyła buziaczki ;D

Na pewno sie odezwe po egzaminie, ale pewnie juz nie dzis bo wrócę pozno i pewnie bede zmeczona......szczegolnie intelektualnie hihi ;)

A co do brzuszków, to mi po porodzie, to chyba mięśnie brzucha zamarły :mad: kiedys stukałam po 100 dziennie, dzien w dzien przez rok i juz tak nawet mi sie brzuszek wyrzeźbił, a teraz dwóch nawet nie mogę zrobić, bo nie mogę się podnieść, ale cos w tym jest bo kiedys śmiałam się z mojej mamy, ze nie mogła się nigdy tak z plecow podnieść a teraz ja sama mam z tym problemy, achh....te porody...... :(

Oluś, wszystkiego najlepszego od Ani i Ali, buziaki:)

My po szczepieniu:) Poszła kaska:( Ale dziewczyny ładnie przybierają na wadze - Ania 4750, a Ala - 5000. Śmiać mi się chce, bo Ala urodziła się mniejsza,a teraz jest dużo większa od Ani.

Ja też marzę, żeby wrócić do wagi sprzed ciąży, ale wątpię. Ćwiczę i wogóle ale rezultatów nie widać niestety.
Gaga, Ty na zdjęciach naprawdę super wyglądasz, więc myślę, że nie masz co narzekać:)

reklama
Do góry