reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
no cos podobnego tylko fisher price, ale spoko, jak nie wylicytuje tej maty to tu spróbuje, Majka zaczyna sie interesowac jak lezy na brzuszku wiec cos trzeba jej takiego zafundowac, tylko w miare tanio

Oj, te pieniądze :mad: Szkoda, że wszytsko musi się kręcić wokół nich. Moim zdaniem takie rzeczy dla dzieci ( zabawki, jedzenie, ciuszki) powinny być dużo tańsze. Szkoda tylko, że tak nie jest. Ja wczoraj robiłam porządku u dziewczynek w rzeczach i już spakowałam taką dużą reklamówkę ciuszków, które są za małe. I niewiele rzeczy zostało:(

hejka Sierpnióweczki, dawno nie pisałam ale staram się czytać regularnie i tylko na to mi starcza czasu  ::). Dziś mój mężulek wrócił z kontroli i wysłałam go na spacer z niunią.
Ale te maty są super!!! my dostaliśmy w prezencie i wydawała mi się taka super ale to co teraz widzę to jest rewelacja! Leżaczek dostaliśmy ale jakoś mała nie jest zachwycona, chwilę poleży i się nudzi, woli matę.
za 2 tyg. moja przyjaciółka chrzci dziecię, mam pomysł na super prezent tylko z wykonaniem problem, chciałabym dać portrety ich trójki, takie szkicowane tylko nie mam namiarów na szkicownika, może macie kogoś kto się tym trudni?

reklama
Dziewczyny, absolutny hit jedzeniowy!!! Ugotowana i zmiksowana dynia! Lepsza niż wszystkie soczki, jabłuszka czy ziemniaczki. Marek zjadł chyba z 10 łyżeczek (takich malutkich!)
A jeżeli chodzi o allegro... jakiś czas temu wpisałam tam w wyszukiwarke "nosidło" i pierwsze co wyskoczyło, to było... metalowe nosidło do granatów z czasów drugiej wojny światowej ;D

Do góry