reklama
Mailen
Fanka BB :)
hej hej
dawno mnie tu o tej porze nie było- na porannej kawce (no moze z wyjatkiem weekendow) a dzis siedze w domu, bo Olek ma straszny kaszel az pani wczoraj w przedszkolu sie skarzyla a do tego dzis w nocy doszla goraczka wiec zadzwonilam rano do kierowniczki ze musze zostac w domu, o 15 idziemy do lekarza, niech go zobaczy. A mnie tez jakis taki uciazliwy suchy kaszel meczy...co za cholerstwo sie nam przypaletalo
dawno mnie tu o tej porze nie było- na porannej kawce (no moze z wyjatkiem weekendow) a dzis siedze w domu, bo Olek ma straszny kaszel az pani wczoraj w przedszkolu sie skarzyla a do tego dzis w nocy doszla goraczka wiec zadzwonilam rano do kierowniczki ze musze zostac w domu, o 15 idziemy do lekarza, niech go zobaczy. A mnie tez jakis taki uciazliwy suchy kaszel meczy...co za cholerstwo sie nam przypaletalo
Witam wieczorkiem.
Mailen i co z Olusiem??
Moje obie chorowały ostatnio na szkarlatynę, nie wiem skąd to cholerstwo dotrało do naszego przedszkola, ale niestety obie złapały. Jedna w kwietniu a druga tydzien temu. Wczoraj wieczorem jak zobaczyłam że Ania ma znowu wysypkę to myślałam, że się załamię, ale naszczęście po badaniu krwi okazało się że to tylko jakaś alergia.
Agatka, wklej zdjęcia domku, strasznie jestem ciekawa jak się urządziłaś.
Mailen i co z Olusiem??
Moje obie chorowały ostatnio na szkarlatynę, nie wiem skąd to cholerstwo dotrało do naszego przedszkola, ale niestety obie złapały. Jedna w kwietniu a druga tydzien temu. Wczoraj wieczorem jak zobaczyłam że Ania ma znowu wysypkę to myślałam, że się załamię, ale naszczęście po badaniu krwi okazało się że to tylko jakaś alergia.
Agatka, wklej zdjęcia domku, strasznie jestem ciekawa jak się urządziłaś.
Mailen
Fanka BB :)
Olek taki do końca nie wyraźny, niby gorączka nie jest na tyle wysoka zeby ja zbijać, ale ciepły jest na pograniczu 37 i paru kresek, dostał Eurespal (tylko w aptece dali mi jakis zamiennik Eurespalu na P, bo ze niby go wycofuja) no i jak sie nie poprawi to w piatek do kontroli i zobaczymy...najgorszy jest ten kaszel, taki jakis oskrzelowy...no nic zobaczymy, dzis mu posawilam banki, a ja juz jutro do pracy, jutro zostanie z M a w piatek z babcia mam nadzieje.
agata własnie ja tez czekam na zdjecia z wnetrz domku
agata własnie ja tez czekam na zdjecia z wnetrz domku
gaga
uzależniona
ja jestem totalnie zawalona testa,i kompetencji, muszę zrobic analizy dla 2 i 3 klas, więc najbliższe dni i noce nie moje, do tego sprawdziany na bieżąco, chyba się nie wygrzebię, nie pamiętam kiedy ostatnio z Majka byłam na placu zabaw, ciągle tylko siedzę i poprawiam, analizuję, normalnie jakis obłęd
anecik
Majowe mamy'09
u nas też choroba, Raduś od środy dostaje 2 razy dziennie zastrzyki...
dziś odpadł mu kikut i mamy ładny pępuszek. Byłam wczoraj u gina na wizycie kontrolnej i rana ładnie mi się goi ważyłam się i okazało się że ważę teraz 3 kilo mniej niż przed ciążą.
dziś odpadł mu kikut i mamy ładny pępuszek. Byłam wczoraj u gina na wizycie kontrolnej i rana ładnie mi się goi ważyłam się i okazało się że ważę teraz 3 kilo mniej niż przed ciążą.
reklama
jo-anna-on
Pindory i godody
Biedulek Raduś. Anecik na co chory? Gratuluję zrzucenia wagi :-)
Gaga niedługo wakacje :-) Ktoś wyliczył, że za 20 dni roboczych
Agacie chyba net siadł, coś jej nie ma...
Nie wiem, czy pisałam, że Ania siędostała do 2 przedszkoli rozpusta w biały dzień ;-). Wybrała sobie między prowadzonym przez siostry i państwowym. Wybór padł na państwowe.
Gaga niedługo wakacje :-) Ktoś wyliczył, że za 20 dni roboczych
Agacie chyba net siadł, coś jej nie ma...
Nie wiem, czy pisałam, że Ania siędostała do 2 przedszkoli rozpusta w biały dzień ;-). Wybrała sobie między prowadzonym przez siostry i państwowym. Wybór padł na państwowe.